Ада РоговцеваAda Rogovtseva

Ада Роговцева / Ada Rogovtseva
Повне ім'я: Ада Миколаївна Роговцева
Народилася 6 липня 1937; Глухів, Сумська область, СРСР (Україна)
Зріст: 158 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Ади Роговцевої

ДЕ ГРОШІ (2021) ... актриса
Казка старого мельника (2020) ... мать Адама
Віддана (2020) ... актриса
Сага (2020) ... Богдана
Khalepa na 5 Baksiv (2019) ... актриса
Халепа на 5 Baksiv (2019) ... актриса
11 дітей з Моршина (2019) ... актриса
Вибір матері (2019) ... актриса
Рецепт кохання (2017) ... баронесса
Ya lyublyu svoego muzha (2017) ... актриса
Відео з участю Ади Роговцевої

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ади Роговцевої. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ади Роговцевої

Написати коментар...
Написати коментар...