Ірма Вітовська

Ірма Вітовська
Народилася 30 грудня 1974; Івано-Франківськ, СРСР (Україна)
100%
1
0%
0

Фільмографія Ірми Вітовської

Віддана (2020) ... актриса
The Diners (2019) ... актриса
Подорожники (2019) ... актриса
Мої думки тихі (2019) ... актриса
The Secret Diary of Symon Petliura (2018) ... актриса
Две матери (2018) ... Нина
Брама (2017) ... актриса
Сказка старого мельника (2016) ... Параска Казка
Останній москаль (2015) ... актриса
Особистий інтерес (2015) ... актриса
Відео з участю Ірми Вітовської
Зображення Ірми Вітовської

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ірми Вітовської. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ірми Вітовської

Написати коментар...
Написати коментар...