Новини, в яких згадується Патрік Шварценеггер

8 вересня 2023,  00:39 | Новини серіалів

Платформа Prime від Amazon вирішила підігріти нашу цікавість до серіалу «Покоління "Ві"», поділившись його кривавим та брутальним трейлером без цензури.

Читати далі...
26 серпня 2023,  01:25 | Новини серіалів

Поки вихід четвертого сезону хітового серіалу про супергероїв-психопатів «Хлопаки» затримується через страйк сценаристів, восени ми зможемо подивитися його спін-оф під назвою «Покоління "Ві"», що вийде на платформі Prime.

Читати далі...
20 травня 2022,  23:01 | Новини серіалів

Зірка хітових франшиз «Вартові Галактики» та «Світ Юрського періоду» Кріс Претт приміряє драматичну роль морпіха в першому офіційному трейлері серіалу «Список смертників», який вийде на платформі Amazon Prime.

Читати далі...
2 квітня 2022,  18:20 | Новини серіалів

Наступним проєктом лауреата премії «Оскар» Коліна Ферта стане загадковий міні-серіал «Сходи», першим трейлером якого поділилася нещодавно американська стримінгова платформа HBO Max.

Читати далі...
3 лютого 2021,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Vive la révolution! Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі надихаючий трейлер свого наступного фільму під назвою «Moxie» («Зухвалість»), режисером якого стала лауреатка премії «Золотий глобус» Емі Полер.

Читати далі...
11 березня 2018,  19:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжі українські трейлери до очікуваних картин «Дедпул 2», «Мері Поппінс повертається» і «Грінч — викрадач Різдва», а також нові трейлери майбутніх сезонів серіалів «Легіон», «Люк Кейдж» і «Картковий будиночок».

Читати далі...
5 березня 2018,  11:07 | Оновлення

Вийшов перший український трейлер фільму Скотта Спіра «Опівнічне сонце» ( «Midnight Sun») з висхідною зіркою Патріком ШварценеггеромЗастряг у коханні»), сином всесвітньо відомого Арнольда Шварценеггера в головній ролі.

Також у фільмі зіграли: Белла Торн ( «Красені», «О.С. – Самотні серця», «Червоні браслети»), Роб Ріггл ( «Мачо і ботан», «Похмілля у Вегасі»), Кен Тремблетт ( «Хранителі» ) та інші.

Головна героїня фільму 17-річна Кеті вдень ​​змушена ховатися в будинку, так як її шкіра через рідкісне захворювання не виносить сонячного світла. Одного разу опівночі дівчина зустрічає привабливого Чарлі та між молодими людьми спалахує пристрасний роман. Тепер зарадикоханого Кеті готова на багато що, навіть згоріти в променях смертельного для неї сонця ...

В український прокат фільм вийде 3 травня.

1 грудня 2017,  22:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер американської мелодрами «Метелик», де головні ролі виконують Белла Торн та Патрік Шварценеггер.

Фільм є римейком японської картини «Опівнічне сонце» і розповість про 17-річну дівчину на ім'я Кейті (Торн), яка з дитинства була змушена сидіти вдома через рідкісну хворобу — загрожуючу життю чутливість до сонячних променів. Тільки вночі вона може виходити з дому і грати на своїй гітарі на залізничній станції. Але одного разу Кейті зустрічає Чарлі (Шварценеггер), і у них починається літній роман.

Українська прем'єра мелодрами Скотта СпіраКрок вперед 4») очікується 22 березня 2018 року.