«Покоління "Ві"»: новий трейлер очікуваного спін-офу «Хлопаків» обіцяє багато крові

8 вересня 2023,  00:39 | Новини серіалів

Платформа Prime від Amazon вирішила підігріти нашу цікавість до серіалу «Покоління "Ві"», поділившись його кривавим та брутальним трейлером без цензури.

Серіал «Покоління "Ві"» буде спін-офом хітового супергеройського серіалу «Хлопаки», події якого будуть розвиватися у коледжі, де лиха корпорація Vought International, що керує славнозвісною Сімкою, готує нових суперлюдей до боротьби зі злочинністю. І робить вона це, як завжди, найбільш неетичними та жорстокими методами, доводячи юних суперлюдей до крайнощів.

Головною героїнею цього спін-офу стане дівчина Марі Моро, яка вміє керувати кров'ю і має трагічне минуле. Марі зіграє зірка серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» Джаз Сінклер. У Школі боротьби зі злочинністю Університету Годолкіна вона потоваришує з Андре Андерсоном, якого втілить її колега по серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» Ченс Пердомо. Він володіє здатністю керувати металом.

Ще одним ключовим героєм буде Люк Ріордан, Золотий хлопець, який вміє керувати вогнем. Цю роль виконає Патрік Шварценеггер, син Арнольда Шварценеггера.

Прем'єра першого сезону «Покоління "Ві"» відбудеться вже цього місяця, 29 вересня. Тим часом майбутній сезон «Хлопаків» затримується через страйк сценаристів та акторів. Сподіваємося, що він вийде у 2024 році.

882 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: