Джордан ПілJordan Peele

Джордан Піл / Jordan Peele
Народився 21 лютого 1979; Нью-Йорк, США
100%
1
0%
0

Фільмографія Джордана Піла

Untitled Jordan Peele Horror Event (2022) ... режисер, продюсер, сценарист
Кендімен (2021) ... продюсер (продюсер), сценарист
Країна Лавкрафта (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Мисливці (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Любов до волосся (2019) ... продюсер (исполнительный сопродюсер)
Історія іграшок 4 (2019) ... Bunny
Сутінкова зона (2019) ... рассказчик

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джордана Піла. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джордана Піла

Написати коментар...
Написати коментар...