«Ноу»: український трейлер і дата прем'єри нового горору від лауреата «Оскара» Джордана Піла

14 червня 2022,  16:02 | Новини фільмів

Представляємо офіційний український трейлер нового загадкового фільму жахів Джордана Піла під назвою «Ноу», який вийде у прокат в Україні 11 серпня. І це точно найдивніший трейлер, який ви могли бачити останнім часом.

Фільм «Ноу» (в оригіналі «Nope») слідує за жителями далекого ранчо в Каліфорнії, які стають свідками одного надприродного та лякаючого відкриття, коли над їхнім містечком з'являється дивна хмара.

Трейлер виглядає дуже заплутаним та загадковим, але вже відомо, що жителі цього каліфорнійського ранчо зіштовхнуться на екрані з іншопланетянами, що ховаються в хмарі.

Головні ролі у новому горорі Піла зіграють зірка його трилера «Пастка» та супергеройського блокбастера від Marvel «Чорна пантера» Деніел Калуя, зірка серіалу «Королеви крику» Кеке Палмер й зірка популярного серіалу «Ходячі мерці» та оскароносної стрічки «Мінарі» Стівен Ян.

Для Піла, який розпочинав свою кар'єру як комедійний актор, це буде третя режисерська робота після хітових фільмів жахів «Пастка» та «Ми».

За сценарій до трилера «Пастка» він одержав свій перший «Оскар».

Також Піл був номінований на премію «Оскар» за продюсування фільму «Чорний куклукскланівець», який зняв культовий режисер Спайк Лі.

1340 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: