Лука Гуадан'їноLuca Guadagnino

Лука Гуадан'їно / Luca Guadagnino
Народився Палермо, Сицилія, Італія
100%
1
0%
0

Фільмографія Луки Гуадан'їно

Суспірія (2018) ... режисер, продюсер
Клич мене своїм ім'ям (2017) ... режисер, продюсер
Великий сплеск (2015) ... режисер, продюсер
Антонія (2015) ... продюсер
Відродження життя (2014) ... продюсер
Belluscone. Una storia siciliana (2014) ... продюсер (ассоциированный продюсер)
Бертолуччі про Бертолуччі (2013) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Луки Гуадан'їно. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Луки Гуадан'їно

Написати коментар...
Написати коментар...