Лука Гуадан'їноLuca Guadagnino

Лука Гуадан'їно / Luca Guadagnino
Народився Палермо, Сицилія, Італія
100%
1
0%
0

Фільмографія Луки Гуадан'їно

We Are Who We Are (2019) ... режисер, сценарист
Суспірія (2018) ... режисер, продюсер
Клич мене своїм ім'ям (2017) ... режисер, продюсер
Великий сплеск (2015) ... режисер, продюсер
Антонія (2015) ... продюсер
Відродження життя (2014) ... продюсер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Луки Гуадан'їно. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Луки Гуадан'їно

Написати коментар...
Написати коментар...