Лука Гуадан'їноLuca Guadagnino

Лука Гуадан'їно / Luca Guadagnino
Народився Палермо, Сицилія, Італія
100%
1
0%
0

Фільмографія Луки Гуадан'їно

Ми ті, хто ми є (2020) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
The Truffle Hunters (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Born to Be Murdered (2020) ... продюсер
Суспірія (2018) ... режисер, продюсер
Назви мене своїм ім'ям (2017) ... режисер, продюсер
Великий сплеск (2015) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Луки Гуадан'їно. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Луки Гуадан'їно

Написати коментар...
Написати коментар...