Новини фільмів, в яких згадується Джош О’Коннор

29 квітня 2024,  14:09 | Новини фільмів

Пропонуємо подивитися український трейлер фільму «Химера» режисера Аліче Рорвахера («Щасливий Лазар», «Дива»), головні ролі в якому зіграли Джош О'КоннорКорона», «Земля божа», «Емма»), Ізабелла РосселлініСиній оксамит»), Альба РорвахерЩасливий Лазар», «Ідеальні незнайомці»).

Читати далі...
7 вересня 2023,  14:23 | Новини фільмів

Зірка наукової фантастики «Дюна» та трилогії про Людину-павука Зендея виконує головну жіночу роль у наступній стрічці відомого італійського режисера Луки Гуадан'їно, що називається «Претенденти».

Читати далі...
27 листопада 2019,  19:15 | Новини фільмів

Режисерка Отем ДеВайлд представляє свою версію знаменитого романтичного роману Джейн Остін «Емма», чий український трейлер був опублікований сьогодні.

Емма (Аня Тейлор-Джой) молода, багата і самовпевнена дівчина, яка переконана, що відмінно розбирається в людях, і найбільше любить зводити пари. Невтомна Емма завжди готова до милих романтичних розчарувань і нерозважливих вчинків. Втім одного разу її припущення дає тріщину — ідеальна пара не клеїться! А тим часом вона ще повинна розпізнати власне кохання, яке завжди було поруч.

В український прокат фільм «Емма», де також зіграють Білл Найї, Міа Гот, Джемма Вілан, Джош О'Коннор і Каллум Тернер, вийде навесні, 5 березня 2020 року.

22 листопада 2019,  20:04 | Новини фільмів

Зірка фільму «Спліт» Аня Тейлор-Джой відправляється в романтичний світ письменниці Джейн Остін в тизер-трейлері фільму «Емма».

Режисерка Отем ДеВайлд зняла нову версію відомої романтичної комедії Остін про пошуки свого рівного партнера і свого хепі-енду. Вродлива, розумна і багата Емма Вудхаус (Тейлор-Джой) є зайнятою королевою свого невеликого суспільства в сонному маленькому містечку. У цій блискучій сатирі на соціальні класи і труднощі дорослішання Емма повинна відправитися у подорож крізь романтичні помилки, щоб знайти кохання, яке було перед нею весь цей час.

У світовий прокат «Емма», де також знялися Міа Гот, Джемма Вілан, Джош О'Коннор, Білл Найі і Каллум Тернер, вийде в лютому 2020 року.

12 липня 2015,  08:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свій другий день 6-й Одеський міжнародний кінофестиваль почав з прем'єри фільму «Брідженд» данського режисера Йеппе Ронде який особисто приїхав в Одесу представити свій новий фільм і разом з тим висловити свою підтримку в такий нелегкий час.

Натхненний похмурими історіями, що сталися колись в однойменній місцевості, розташованій в Уельсі, «Брідженд» розповідає про якийсь культ самогубств серед проживаючих там підлітків, паралельно досліджуючи стосунки батьків і дітей.

Разом з режисером Йеппе Ронде фільм представив британський актор Джош Про’Коннор, відомий за ролями у «Клубі бунтарів», новій «Попелюшці» і серіалі «Вулиця різника».

О’Коннор розповів, що йому сподобалося працювати з непрофесійними акторами, що під час зйомок каст доповнював один одного, сформувавши в результаті якусь «групову свідомість». Актор погодився на таку досить складну роль, оскільки відчув зв'язок з режисером, і в результаті вона стала для нього «дуже здоровим досвідом».

Читати далі...