Новини фільмів, в яких згадується Емі Бет Шумер

9 травня 2024,  18:48 | Новини фільмів

На початку травня американська стримінгова платформа Netflix представила нову комедійну стрічку «Без глазурі» режисера Джеррі Сайнфелда, де головну роль виконує зірка «Дівчат Гілмор» Мелісса МакКарті.

Читати далі...
29 березня 2023,  14:45 | Новини фільмів

Анімаційна студія DreamWorks вирішила підняти нам настрій, представивши перший трейлер мультфільму «Тролі: Знову разом» («Trolls Band Together»), головних героїв якого в оригіналі знову озвучують Анна Кендрік та Джастін Тімберлейк.

Читати далі...
18 листопада 2020,  13:56 | Новини фільмів

Кінопрокат переживає не найкращі часи – в зв'язку з пандемією гучні прем'єри переносяться на невизначене світле майбутнє, кінотеатри працюють з обмеженнями і зазнають збитків. Але інтерес глядачів до походів в кінотеатр не впав і ось, прокатники прислухалися до порад самих же глядачів – показувати повторно успішні фільми. Наприклад, з завтрашнього дня, в повторний прокат виходять два фільми: «Красуня на всю голову» з Емі Шумер і «Королівський коргі» в озвучці Олександра Педана.

А які фільми ви б хотіли подивитися або передивитися в кінотеатрах? Пишіть в коментарях!

Читати далі...
25 травня 2018,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик американської комедії «Красуня на всю голову» показує незручну розмову героїнь Емілі Ратаковскі та Емі Шумер в аптеці.

В «Красуні на всю голову» Шумер грає дуже невпевнену в собі жінку Рене Беннет, яка відчайдушно прагне стати красивою. В гонитві за ідеальною фігурою вона падає з велотренажера і отримує травму своїх жіночих органів. Саме про цей кривавий інцидент співчутливо питає в даному ТБ-ролику дівчина Меллорі (Ратаковскі), з якою Рене ходить в один спортзал.

Дивіться український фрагмент комедії «Красуня на всю голову», де також з'являються Мішель Вільямс і Наомі Кемпбелл. У кіно з 31 травня.

21 квітня 2018,  22:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емі Шумер робить повний поворот в третьому фрагменті американської кінокомедії «Красуня на всю голову», яка на цьому тижні вийшла в прокат в США.

Шумер втілює невпевнену в собі жінку Рене Беннетт, яка падає з тренажера і сильно вдаряється головою, а коли приходить до тями й дивиться у дзеркало, то бачить надзвичайну красуню, хоча зовні вона зовсім не змінилася. В новому фрагменті Рене вирішує влаштувати сюрприз своїм подругам Вівіан (Ейді Брайант з «Суботнім вечором в прямому ефірі») і Джейн (Бізі Філіппс з «Міста хижачок»), підкравшись до них в барі й представивши нову себе так, ніби вони її ні за що не впізнають.

У минулому фрагменті «Красуня на всю голову» компанію Шумер склала Емілі Ратаковскі. У кінотеатри України фільм від режисерів Еббі Кон та Марка Сілверштейна прибуде 31 травня.

19 квітня 2018,  00:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент американської комедії «Красуня на всю голову» показує, що красуні теж плачуть.

Емі Шумер грає Рене Барретт, яка відчайдушно намагається схуднути й відповідати нав'язаним глянцевими журналами стандартам краси, тому морить себе тренуваннями в спортзалі. Одного разу в туалеті вона зустрічає справжню красуню у втіленні Емілі Ратаковскі, яка плаче, тому що її кинув хлопець. І тут героїня Шумер відкриває для себе просту істину, про яку раніше не замислювалася: у моделей теж бувають проблеми в особистому житті.

Дивіться український трейлер фільму «Красуня на всю голову», де також зіграли Мішель Вільямс і Наомі Кемпбелл. У кіно з 31 травня.

7 квітня 2018,  19:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія STX Entertainment опублікувала в мережі дебютний фрагмент комедії «Красуня на всю голову» з Емі Шумер в головній ролі.

Шумер втілює невпевнену в собі молоду жінку, яка відчайдушно намагається опинитися на крок ближче до своєї заповітної ідеальної фігури, але у неї нічого не виходить. Проте одного разу вона падає з тренажера, вдаряється головою, і коли приходить до тями, то бачить в дзеркалі найпривабливішу жінку на планеті. Як показує відео, вона сама не може повірити, що стала настільки красивою. В цей час менеджер спортклубу Таша (Сашір Замата з шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі») спостерігає за нею з подивом.

Також дивіться перший ТБ-ролик «Красуня на всю голову», де Шумер відчуває себе впевненою на всі 100%. У кіно з 31 травня.

5 квітня 2018,  17:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія STX Entertainment представила перший ТБ-ролик комедії «Красуня на всю голову», де головну роль виконує номінантка на премію «Золотий глобус» Емі Шумер.

Шумер грає жінку, яка страждає від невпевненості в собі, але потім приходить до тями від падіння, дивиться в дзеркало і вірить, що вона стала найкрасивішою і найздатнішою жінкою на планеті. Героїня залишає своє звичайне життя позаду і йде влаштовуватися на роботу в індустрію моди, де співбесіду проводять 4-разова номінантка на премію «Оскар» Мішель Вільямс й легендарна модель Наомі Кемпбелл. Також відео розкриває, що в фільмі з'явиться акторка Лорен Хаттон.

Дивіться український трейлер картини «Красуня на всю голову», яку зняли Еббі Кон та Марк Сілверштейн. У кіно з 31 травня.

26 лютого 2018,  02:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дуйэн Джонсон заговорил на японском языке в новом трейлере фантастического боевика «Рэмпейдж», а также на прошлой неделе вышли свежие трейлеры к фильмам «Мария Магдалина», «Аутсайдер», «Красотка на всю голову» и ко 2 сезону сериала «Джессика Джонс».

Читати далі...
11 лютого 2018,  23:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Останні 7 днів виявилися дуже врожайними на трейлери до таких очікуваних картин 2018 року, як «Соло. Зоряні війни: Історія», «Дедпул 2», «Веном», «Місія нездійсненна: Фоллаут» і «Світ Юрського періоду 2».

Читати далі...
9 лютого 2018,  20:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емі Шумер приймає себе такою, яка вона є, в першому трейлері комедії для дорослих «Красуня на всю голову».

Молода жінка Рене Барретт (Шумер) багато років безуспішно намагалася досягти нав'язаних індустрією краси і моди стандартів зовнішності. Як раптом після сильного удару головою в спортзалі вона приходить до тями, дивиться в дзеркало і захоплюється своєю красою. Тепер Рене — впевнена в собі жінка, яка готова підкорювати світ. Але що буде, коли вона зрозуміє, що насправді не змінилася зовні?

У світовий прокат «Красуня на всю голову», де також грають Емілі Ратаковскі, Бізі Філіппс, Мішель Вільямс і Наомі Кемпбелл, вийде у червні.

8 квітня 2017,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Украинские постеры комедии «Бесстыдное путешествие» («Дочь и мать ее») сообщили новую дату выхода фильма в прокат.

Читати далі...
22 жовтня 2015,  13:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Fox визначила дати виходу кількох своїх нових фільмів, серед яких сіквел популярного екшену «Kingsman: Секретна служба», чий світовий реліз тепер призначено на 16 червня 2017 року.

Читати далі...
27 серпня 2015,  12:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В новом интервью Дженнифер Лоуренс раскрыла, что работает над комедией с Эми Шумер.

Актрисы уже почти дописали сценарий и планируют сыграть в фильме главные роли. Лоуренс сообщила некоторые детали об их совместном проекте с Шумер:

Мы играем сестер. Мы уже почти закончили писать. Это просто полилось из нас. На данный момент у нас уже есть 100 страниц. Эми и я были созданы друг для друга в креативном плане. У нас разные вкусы. Это был самый веселый опыт в моей жизни. Мы начинаем день на телефоне, смеясь. А потом пересылаем друг другу страницы. И начинаем хохотать. Я завтра вылетаю, чтобы с ней увидеться в Чикаго. Мы напишем кусочек вместе с ее сестрой Ким, которая работала с Эми над «Девушкой без комплексов».

Дружба девушек началась всего несколько месяцев назад с электронного письма Лоуренс:

Я послала ей email после того, как посмотрела «Девушку без комплексов», где написала: «Не знаю, с чего начать. Похоже я должна просто это сказать: Я влюблена в тебя». Потом мы начали слать друг другу электронные письма, и это перешло в переписку по смс.

В конце июля актрисы были замечены вместе на отдыхе, с которого Шумер поделилась в своем Instagram несколькими фотографиями, в том числе и той, где они с Лоуренс рассекают по волнам на водном скутере.

Шумер на данный момент можно увидеть в той самой комедии «Девушка без комплексов», к которой она написала сценарий. Лоуренс вернется на большие экраны уже скоро: «Голодные игры: Сойка-пересмешница. Часть II» выходит в ноябре, а биографическая драма «Джой» в украинских кинотеатрах появится в начале января.

Как вам такой новый женский комедийный дуэт?