Емілі РатаковскіEmily Ratajkowski

Емілі Ратаковскі / Emily Ratajkowski
Повне ім'я: Emily O'Hara Ratajkowski
Народилася 7 червня 1991; Лондон, Англія, Велика Британія
Зріст: 171 см
Освіта: Навчалася в школі у Сан-Дієго (Каліфорнія). Після школи Емілі вступила у Каліфорнійський університет у Лос-Анджелесі, де провчилася рік, вивчаючи образотворче мистецтво
100%
2
0%
0

Фільмографія Емілі Ратаковскі

Брехня та крадіжка (2018) ... Elyse
Ласкаво просимо додому (2018) ... Cassie
Круїз (2018) ... Jessica Weinberg
Наосліп (2018) ... Veronique
Красуня на всю голову (2018) ... Mallory
Простіше простого (2016) ... Alison Lizowska
128 ударів серця (2015) ... Sophie
Трофеї перед смертю (2015) ... Agent Day
Антураж (2015) ... Emily Ratajkowski
Загублена (2014) ... Andie Fitzgerald

Біографія Емілі Ратаковскі

Емілі О'Хара Емілі Ратаковскі(Ратакоускі) [(англ. Emily O'Hara Ratajkowski / rætəkaʊski /; нар. 7 червня 1991) також відома як Емрата (англ. Emrata) - американська модель та актриса. Стала широко відома після того, як знялася топлес у кліпі Робіна Тіка «Blurred Lines».

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Емілі Ратаковскі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Емілі Ратаковскі

Написати коментар...
Написати коментар...