Новини фільмів, в яких згадується Емілі Ратаковскі

14 січня 2019,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня прямо з космосу прибув третій офіційний трейлер супергеройського екшену «Капітан Марвел», а також вийшли українські трейлери фентезійного бойовика «Хеллбой», трилера «Ми» та горора «Щасливий день смерті 2», зворушливий ТБ-ролик мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і новий трейлер фінального сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
8 жовтня 2018,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, з 1 по 7 жовтня, були представлені розширений трейлер супергеройського екшену «Аквамен», який йде 5 хвилин, та нові трейлери антиутопічного бойовика «Смертні машини», супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» і науково-фантастичного трилера «Репродукція», всі з яких вийдуть в український прокат.

Читати далі...
5 жовтня 2018,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Аарон Пол та Емілі Ратаковскі відправляються в романтичну і небезпечну відпустку в офіційному трейлері трилера «Ласкаво просимо додому».

Відчайдушно намагаючись повернути іскру в свої відносини, Браян (Пол) і Кессі (Ратаковскі) знімають романтичну віллу в італійській провінції за допомогою веб-сайту «Ласкаво просимо додому». Незабаром після переїзду Кессі знайомиться з Федеріко (Ріккардо Скамарчо), добрим і привабливим незнайомцем, який живе вниз по дорозі. Браян починає ревнувати Кессі до Федеріко, а Кессі засмучують ревнощі коханого. Федеріко використовує цю ситуацію, щоб маніпулювати парою і налаштувати закоханих одне проти одного.

Світова прем'єра фільму Джорджа Ретліффа відбудеться у листопаді.

17 вересня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери очікуваного горору «Хелловін», біографічної драми «Перша людина» і драматичного трилера «Проста послуга», а також свіжий трейлер музичної картини «Народження зірки», в якій Леді Гага і Бредлі Купер грають закоханих співаків.

Читати далі...
12 вересня 2018,  10:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Загубленої» Емілі Ратаковскі живе подвійним життям в мелодрамі «Круїз», чий офіційний трейлер дивіться нижче.

Події фільму розгортаються влітку 1987 року, показують життя молодих людей того часу в Нью-Йорку і святкують радості маслкаров, пейджерів та нескінченних літніх ночей. Головними інтересами італійського хлопця з Квінса Джіо (Спенсер Болдмен) є машини, дівчата і кадіжка магнітол. Джіо вважає, що у нього все схвачено, але коли він зустрічає надзвичайну єврейську дівчину Джессіку (Ратаковскі) з багатої родини, його життя перевертається. Джессіка любить прикидатися іншою людиною заради захоплюючих відчуттів і відкриває Джіо світ мистецтва, а він, в свою чергу, бере її на вуличні перегони.

Американська прем'єра картини Роберта Д. Сігела відбудеться наприкінці вересня.

17 червня 2018,  01:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Гра престолів» та «Елементарно» Наталі Дормер втілює сліпу піаністку в трилері «Наосліп», раніше відомому як «У темряві».

Піаністка Софія (Дормер) веде спокійне життя, але одного разу вночі чує, як в квартирі зверху відбувається вбивство дівчини Вероніки (Емілі Ратаковскі), яка є дочкою небезпечного злочинця. У цьому фрагменті Софію запрошує в гості горезвісний батько Вероніки Радич (Ян Бейвут), щоб розпитати її про те, як близько вона знала його дочку. Радича відволікає від розмови подруга (Джоелі Річардсон), і Софія дістає з кишені ампулу з отрутою...

Дивіться український трейлер фільму «Наосліп». Прем'єра трилера Ентоні Бірна переїхала на 28 червня.

25 травня 2018,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик американської комедії «Красуня на всю голову» показує незручну розмову героїнь Емілі Ратаковскі та Емі Шумер в аптеці.

В «Красуні на всю голову» Шумер грає дуже невпевнену в собі жінку Рене Беннет, яка відчайдушно прагне стати красивою. В гонитві за ідеальною фігурою вона падає з велотренажера і отримує травму своїх жіночих органів. Саме про цей кривавий інцидент співчутливо питає в даному ТБ-ролику дівчина Меллорі (Ратаковскі), з якою Рене ходить в один спортзал.

Дивіться український фрагмент комедії «Красуня на всю голову», де також з'являються Мішель Вільямс і Наомі Кемпбелл. У кіно з 31 травня.

14 травня 2018,  14:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На прошлой неделе вышли украинские трейлеры к фильмам «Хищник», «Mamma Mia! 2» и «В темноте», дублированные ТВ-ролики «Мир Юрского периода 2» и «Миссия невыполнима: Фолаут», а также новые трейлеры картин «Шпион, который меня кинул» и «Во власти стихии» и марвеловских сериалов «Люк Кейдж» и «Плащ и Кинжал».

Читати далі...
21 квітня 2018,  22:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емі Шумер робить повний поворот в третьому фрагменті американської кінокомедії «Красуня на всю голову», яка на цьому тижні вийшла в прокат в США.

Шумер втілює невпевнену в собі жінку Рене Беннетт, яка падає з тренажера і сильно вдаряється головою, а коли приходить до тями й дивиться у дзеркало, то бачить надзвичайну красуню, хоча зовні вона зовсім не змінилася. В новому фрагменті Рене вирішує влаштувати сюрприз своїм подругам Вівіан (Ейді Брайант з «Суботнім вечором в прямому ефірі») і Джейн (Бізі Філіппс з «Міста хижачок»), підкравшись до них в барі й представивши нову себе так, ніби вони її ні за що не впізнають.

У минулому фрагменті «Красуня на всю голову» компанію Шумер склала Емілі Ратаковскі. У кінотеатри України фільм від режисерів Еббі Кон та Марка Сілверштейна прибуде 31 травня.

19 квітня 2018,  00:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент американської комедії «Красуня на всю голову» показує, що красуні теж плачуть.

Емі Шумер грає Рене Барретт, яка відчайдушно намагається схуднути й відповідати нав'язаним глянцевими журналами стандартам краси, тому морить себе тренуваннями в спортзалі. Одного разу в туалеті вона зустрічає справжню красуню у втіленні Емілі Ратаковскі, яка плаче, тому що її кинув хлопець. І тут героїня Шумер відкриває для себе просту істину, про яку раніше не замислювалася: у моделей теж бувають проблеми в особистому житті.

Дивіться український трейлер фільму «Красуня на всю голову», де також зіграли Мішель Вільямс і Наомі Кемпбелл. У кіно з 31 травня.

16 квітня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія», кримінальної комедії «Вісім подруг Оушена», фантастичного трилера з Джейсоном Стейтемом «Мег» та мультфільма «Суперсімейка 2».

Читати далі...
14 квітня 2018,  15:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер майбутнього трилера «У темряві», де головну роль виконує зірка «Гри престолів» і «Голодних ігор» Наталі Дормер.

Сліпа музикантка Софія (Дормер) чує, як в квартирі зверху відбувається вбивство її загадкової сусідки (Емілі Ратаковскі), яка завжди була з нею милою. Ця подія відправляє головну героїню по темній дорозі в небезпечний світ кримінального Лондона, де на неї відкривається полювання.

Також в трилері «В темряві» зіграють Ед СкрейнДедпул», «Гра престолів») та Джоелі РічардсонЧастини тіла», «Червоний горобець»).

Українська прем'єра фільму Ентоні БірнаВулиця різника», «Містер Селфрідж») призначена на 19 липня. Чекаємо на дубльований трейлер.

9 лютого 2018,  20:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емі Шумер приймає себе такою, яка вона є, в першому трейлері комедії для дорослих «Красуня на всю голову».

Молода жінка Рене Барретт (Шумер) багато років безуспішно намагалася досягти нав'язаних індустрією краси і моди стандартів зовнішності. Як раптом після сильного удару головою в спортзалі вона приходить до тями, дивиться в дзеркало і захоплюється своєю красою. Тепер Рене — впевнена в собі жінка, яка готова підкорювати світ. Але що буде, коли вона зрозуміє, що насправді не змінилася зовні?

У світовий прокат «Красуня на всю голову», де також грають Емілі Ратаковскі, Бізі Філіппс, Мішель Вільямс і Наомі Кемпбелл, вийде у червні.