Новини, в яких згадується Люк Брейсі

26 січня 2023,  23:44 | Новини фільмів

Зірки стрічки «Пара на свята» Емма Робертс та Люк Брейсі знову грають закохану парочку у веселому трейлері нової романтичної комедії «Можливо, так» («Maybe I Do»), де також знялися знамениті ветерани Голлівуду.

Читати далі...
24 травня 2022,  01:00 | Новини фільмів

Актор Остін Батлер продовжує підкорювати нас своїм фантастичним перетворенням на легендарного короля рок-н-ролу у другому трейлері біографічного фільму «Елвіс», режисером якого є Баз Лурман.

Читати далі...
30 вересня 2020,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix вирішив нагадати нам, що свята вже не за горами, представивши трейлер романтичної комедії «Holidate», в якому Емма Робертс і Люк Брейсі намагаються зустрічатися без зобов'язань.

Читати далі...
18 серпня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного тижня в українські кінотеатри увірветься божевільний екшен «Кілер-псих» від сценариста і режисера Роджера Евері, який працював над культовими фільмами Квентіна Тарантіно «Кримінальне чтиво» і «Скажені пси».

Читати далі...
6 березня 2020,  19:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте знаменитого австралійського шукача пригод на ім'я Крокодил Данді? Він повернеться на великі екрани в комедії «The Very Excellent Mr. Dundee» («Найбільш неповторний містер Данді»).

Читати далі...
30 січня 2018,  17:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер комедійної короткометражки «Данді: Син легенди повертається додому» представив її зоряний австралійський каст.

Разом з Денні МакБрайдом, який грає сина Крокодила Данді Брайана, в цьому веселому божевіллі взяли участь Марго Роббі, Г'ю Джекман, Ліам та Кріс Гемсворти, Рубі Роуз, Айла Фішер, Рассел Кроу, Джессіка Маубой і Люк Брейсі. Роббі тут влаштовує пивну революцію в барі, Джекман грає прем'єр-міністра, молодший Гемсворт постає в образі хіпі, поки старший допомагає головному герою в його пригоді, а Кроу нагадує «хрещеного батька».

Прем'єра короткометражки, де повинен з'явитися Пол Хоган, відбудеться 4 лютого під час трансляції Супербоула.

28 травня 2015,  13:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися перші кадри з майбутнього рімейка «На гребені хвилі», що показують Люка Брейси і Едгара Раміреса в образах Джонні Юти і Бодхи.

Оригінал «На гребені хвилі» був знятий Кетрін Бігелоу і вийшов на великі екрани в 1991 році. Головні ролі в ньому виконували Кіану Рівз і Патрік Суейзі.  перший був агентом ФБР, а Суейзі зіграв ватажка спортсменів-злочинців. Для рімейка шукали зовні схожих акторів, тільки цього разу їх вирішили поміняти місцями: агента втілює світловолосий Брейсі, а Бодхі – Рамірес.

Повний офіційний синопсис до нового «На гребені хвилі»:

В швидкісному і наповненому адреналіном екшн-трилері від Alcon Entertainment «На гребені хвилі» молодий агент ФБР Джоні Юта проникає в хитру команду елітних атлетів/шукачів гострих відчуттів під проводом Бодхі. Атлетів підозрюють у скоєнні ряду злочинів, які вбили невинних людей і спровокували світову економіку піти в штопор. Під прикриттям і підставляючи своє життя, Юта намагається довести, що саме вони є жорстокими архітекторами настільки неймовірних злочинів. Фільм рясніє найбільш сміливим атлетизмом, який коли-небудь був показаний в художній картині. Ці екшен подвиги виконуються екстремальними спортсменами, які представляють кращих у світовому серфінгу, польоти в вінгсьюті, сноубордингу, вільному скелелазінні і швидкісній їзді на мотоциклі.

Режисером екшену виступив Еріксон Кор, більш відомий як оператор «Форсажу» і режисер спортивної драми «Подолання». Над сценарієм працював Курт Уіммер, який зняв «Еквілібріум».

Також у фільмі з'являться Тереза Палмер і Рей Уїнстон.

У світовий прокат «На гребені хвилі» вийде 25 грудня.