Джеймі АлександерJaimie Alexander

Джеймі Александер / Jaimie Alexander
Народилася 12 березня 1984
Зріст: 175 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джеймі Александер

Тор: Любов і грім (2022) ... Sif
Що, якби...? (2021) ... Lady Sif
Локі (2021) ... Sif
Лондонські поля (2018) ... Hope
Порушені обіцянки (2016) ... Tara
Сліпа зона (2015) ... Jane Doe
На межі (2015) ... Lt. Gail Sweet
Open (2014) ... Claire
Тор 2: Царство темряви (2013) ... Sif
Агенти Щ.И.Т. (2013) ... Lady Sif

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеймі Александер. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеймі Александер

Написати коментар...
Написати коментар...