«Тор 4»: Наталі Портман літає на нових фото зі зйомок блокбастера від Marvel Studios

9 березня 2021,  01:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Папарацці продовжують радувати нас фотографіями зі зйомок очікуваного блокбастера «Тор: Любов і грім», і на їхніх нових знімках героїня актриси Наталі Портман демонструє свої надздібності. Обережно, спойлери.

Сайт Daily Mail поділився в п'ятницю, 5 березня, фотографіями зі знімального майданчика четвертого супергеройського сольника про пригоди бога грому Тора, який розгорнувся у Сіднеї, і на них Джейн Фостер, в образі якої на великі екрани повертається лауреатка премії «Оскар» Наталі Портман, вчиться літати за допомогою магії кіно (та синіх чоловічків).

Під час зйомок епізоду з левітацією героїня Портман була одягнена в бордову футболку, блакитну кофту з капюшоном, джинсову куртку, сині штани і сині кеди, а на плечі вона несла сумку.

Минулої осені Портман розкрила, що фільм «Тор: Любов і грім» буде заснований на коміксах «Mighty Thor», в яких Джейн боролася з раком і під час цієї боротьби отримала надздібності, ставши Жінкою-Тор.

Роль Тора знову виконає Кріс Гемсворт, а також в його новому сольнику, заснованому на коміксах Marvel, візьмуть участь Валькірія у втіленні Тесси Томпсон та Леді Сіф у втіленні Джеймі Александер. Тим часом Крістіан Бейл зіграє суперлиходія Горра, відомого як Бог-м'ясник або Вбивця богів.

У режисерського керма проекту знаходиться Тайка Вайтіті, який зняв супергеройський екшен «Тор: Рагнарок». Прем'єра нової пригоди Тора за участю Гемсворта та Портман очікується 5 травня 2022 року.

1388 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: