Новини серіалів про (2016 – ...)

7 грудня 2023,  22:33 | Новини серіалів

Закінчується ціла епоха! Стримінгова платформа Netflix представила трейлер заключних серій фінального сезону історично-біографічної драми «Корона», де на перший план виходить спадкоємець британського престолу принц Вільям.

Читати далі...
2 грудня 2023,  18:09 | Новини серіалів

Фінальні серії хітового серіалу «Корона» від стримінгової платформи Netflix покажуть, як зародилося кохання принца Вільяма та Кейт Міддлтон, які в майбутньому стануть королем та королевою Великої Британії.

Читати далі...
17 березня 2023,  22:42 | Новини серіалів

Шостий і фінальний сезон хітової історичної драми «Корона» покаже знайомство принца Вільяма та Кейт Міддлтон, яких зіграють актори-новачки Ед МакВей та Мег Белламі. І в мережі вже з'явилися перші фотографії з ними в образах майбутніх короля і королеви Великої Британії.

Читати далі...
11 листопада 2022,  22:24 | Новини серіалів

На Netflix відбулася прем'єра п'ятого сезону мегапопулярного і часом скандального серіалу «Корона», що розповідає історію життя королеви Єлизавети II, і в ньому з'явилося багато відомих британських акторів, причому не тільки в ролях членів королівської родини, а і в ролях другорядних персонажів. Як, наприклад, колишній Шерлок Холмс та колишній Джеймс Бонд.

Читати далі...
21 жовтня 2022,  02:05 | Новини серіалів

Майбутній сезон історичної драми від Netflix «Корона» буде ще більш скандальним за попередній, як обіцяє його напружений трейлер, де знову в центрі уваги опиняється нещасливий шлюб принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
17 жовтня 2022,  20:51 | Новини серіалів

Сьогодні платформа Netflix вирішила порадувати усіх шанувальників хітового історичного серіалу «Корона», опублікувавши в соцмережах два постери 5 сезону, який покаже скандальне розлучення принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
2 лютого 2021,  16:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кадрі актори хітового історичного серіалу від Netflix «Корона» є втіленням королівської серйозності, але за кадром вони вміють веселитися, як показує нове закулісне відео, зняте під час перерви між дублями 4 сезону.

Читати далі...
15 листопада 2020,  03:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Емма Коррін виглядає копією принцеси Діани на нових офіційних кадрах 4 сезону хітового серіалу «Корона», які показують день заручин Діани та принца Чарльза, що відбулися в 1981 році.

Читати далі...
14 листопада 2020,  01:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми всі з нетерпінням рахуємо дні до прем'єри 4 сезону хітового історичного серіалу «Корона», який розповідає про королеву Єлизавету II та британську королівську родину, компанія Netflix вирішила нас порадувати дуже милим кадром з молодими Чарльзом та Діаною, а також маленьким принцом Вільямом.

Читати далі...
29 жовтня 2020,  17:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культового серіалу «Секретні матеріали» Джилліан Андерсон стає легендарним прем'єр-міністром Великої Британії Маргарет Тетчер, також відомою як Залізна леді, в трейлері 4 сезону історичної драми «Корона».

Читати далі...
15 жовтня 2020,  14:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Їхня історія була схожа на казку, але закінчилася кошмаром. Стримінгова платформа Netflix представила новий трейлер 4 сезону хітового історичного серіалу «Корона», де в центрі подій опиняється принцеса Діана, також відома як леді Ді.

Читати далі...
20 серпня 2020,  21:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Олівія Колман повертається в образі королеви Єлизавети II причому верхи на коні і в парадному мундирі в тизер-трейлері 4 сезону історичного серіалу «Корона», яким щойно поділився Netflix.

Читати далі...
21 жовтня 2019,  17:41 | Новини серіалів

Королева Єлизавета II запитує себе, чого вона досягла за 25 років свого правління, в офіційному трейлері 3 сезону історичного серіалу «Корона».

В 3 сезоні, який відправить нас вперед у часі і покаже складний період правління Єлизавети II (Олівія Колман) з 1964 по 1977 рік, королева стикається зі змінами у Великій Британії, а її сім'я продовжує боротися з потребами монархії та бажаннями їхнього руйнуючого особистого життя. Зокрема трейлер показує молодого принца Чарльза (Джош О'Коннор) і Каміллу (Еміральд Феннел), а також представляє Чарльза Денса в ролі графа Луїса Маунтбеттена і Джейсона Воткінса в образі прем'єр-міністра Гарольда Вілсона.

На стримінговому сервісі Netflix прем'єра нових серій «Корони» відбудеться 17 листопада. На сайті IMDb серіал Пітера Моргана займає 95-е місце в рейтингу найкращих серіалів всіх часів і має на своєму рахунку 2 «Золотих глобуса».

20 вересня 2019,  17:30 | Новини серіалів

На початку року Олівія Колман отримала «Оскар» за втілення королеви Анни у фільмі «Фаворитка», а тепер актриса зіграє зрілу королеву Єлизавету II в 3 сезоні історичної драми «Корона».

Читати далі...
14 серпня 2019,  17:04 | Новини серіалів

Прощай, Клер Фой! Роль королеви Єлизавети II в 3 сезоні популярної історичної драми «Корона» буде виконувати володарка премії «Оскар» Олівія Колман.

Вчора стримынговий сервіс Netflix опублікував в мережі перший тизер 3 сезону «Корони», який здійснить значний стрибок у часі і покаже правління королеви Єлизавети II з 1964 по 1977 рік, тому тепер її буде грати Колман. Також разом з Фой ми змушені попрощатися і з акторами Меттом Смітом і Ванессою Кірбі. В 3 сезоні ролі принца Філіпа, чоловіка королеви, та принцеси Маргарет, її сестри, виконуватимуть Тобайас Мензіс та Гелена Бонем Картер.

Нааприкінці тизер повідомляє, що прем'єра нових серій «Корони» відбудеться 17 листопада.