Нові кадри 4 сезону «Корони» показують королівські заручини Чарльза та Діани

15 листопада 2020,  03:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Емма Коррін виглядає копією принцеси Діани на нових офіційних кадрах 4 сезону хітового серіалу «Корона», які показують день заручин Діани та принца Чарльза, що відбулися в 1981 році.

На нових кадрах, якими напередодні прем'єри 4 сезону поділилася стримінгова платформа Netflix, принц Чарльз і Діана Спенсер, яка в майбутньому стане улюбленою принцесою британського народу, позують перед журналістами в день оголошення про свої заручини, 24 лютого 1981 року.

Чарльз і Діана вперше познайомилися в 1977 році, коли він зустрічався з її старшою сестрою Сарою. З Діаною у нього зав'язалися відносини в 1980 році, і через півроку він вирішив зробити їй пропозицію. Це було 3 лютого 1981 року, так що декілька тижнів заручини тримали в секреті.

Костюмери «Корони» дуже постаралися, щоб відтворити вбрання цієї пари в той знаковий день, особливо синій костюм Діани, під яким виглядає біла сорочка з бантом та принтом у вигляді ластівок, що летять.

На лівій руці леді Ді можна побачити ту саму обручку з білого золота, в центрі якої, в оточенні 14 невеликих діамантів, знаходиться синій цейлонський сапфір овальної форми, чия вага складає 12 карат. Восени 2010 року цю обручку принц Вільям, син Чарльза та Діани, підніс під час своєї пропозиції Кейт Міддлтон, так що тепер його носить на своєму пальці герцогиня Кембриджська.

Роль принца Чарльза в серіалі виконує актор Джош О'Коннор, який вже неодноразово з'являвся в образі принца Уельського, спадкоємця британського престолу, в 3 сезоні. Тоді як для Коррін це буде дебют в ролі Діани.

Всі серії 4 сезону «Корони» стануть доступні для перегляду на Netflix цієї неділі, 15 листопада. Серіал вже офіційно продовжений на 5 і 6 сезони.

1875 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: