Принц ЧарльзPrince Charles

Принц Чарльз / Prince Charles
Народився 14 листопада 1948
Зріст: 180 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Принца Чарльза

ABC 2000: Міленіум (1999) ... актор
Noel's Christmas Presents (1998) ... Self - Special Guest
Princess Diana: In Search of Happiness (1997) ... актор
The Legend of Lochnagar (1993) ... сценарист (рассказ)
Bryan Adams: Diana (1993) ... Prince Charles
Symphony for the Spire (1992) ... Introduction
Земля, пожирає кораблі (1984) ... Introduction
To the Ends of the Earth (1983) ... рассказчик
ABC Weekend Specials (1977) ... сценарист
The Richard Dimbleby Lecture (1972) ... сценарист
Відео з участю Принца Чарльза

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Принца Чарльза. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Принца Чарльза

Написати коментар...
Написати коментар...
*}