Тремти, Сімка! Зйомки 3 сезону серіалу «Хлопаки» стартують на цьому тижні

15 лютого 2021,  16:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ерік Кріпке, він же шоураннер найбільш божевільного супергеройського серіалу «Хлопаки» (пробач, «Ванда/Віжн»), розкрив, що днями стартують зйомки нового сезону.

Про те, що зйомки 3 сезону ось-ось почнуться Кріпке повідомив в соцмережах минулого тижня. Вони пройдуть в Торонто, куди шоураннер прибув наприкінці січня, щоб встигнути пройти обов'язкову 2-тижневу самоізоляцію невід'ємна частина знімального процесу в період пандемії COVID-19.

Минулий сезон завершився епічним (і дуже кривавим фіналом), але, на щастя, Бутчер (Карл Урбан) і Хлопаки (Джек Квейд, Лас Алонсо, Томер Капон, Карен Фукухара) змогли його пережити, а, значить, вони повернуться в майбутніх серіях, адже їхня місія знищити Vought ще не закінчена.

Ролі супергероїв Сімки продовжать грати Гоумлендер (Ентоні Старр), Старлайт (Ерін Моріарті), Королева Мейв (Домінік МакЕллігот), Потяг-А (Джессі Ашер), Безодня (Чейс Кроуфорд) і Чорний нуар (Нейтан Мітчелл), а також в майбутніх серіях з'явиться Гроза (Ая Кеш), якій знатно дісталося у фіналі 2 сезону.

Одним з найбільш очікуваних поповнень до касту буде зірка хітового серіалу «Надприродне» Дженсен Еклс, який втілить супергероя Солдатика. І не забувайте про підступну Вікторію Ньюмен (Клаудія Дурміт), яка у фінальній серії розкрила своє справжнє обличчя.

З нетерпінням чекаємо перших фотографій зі зйомок 3 сезону, якими тут же поділимося з вами. Прем'єра нових серій «Хлопаків» очікується наприкінці 2021 року.

1371 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: