Міллі Боббі Браун зіграє в науковій фантастиці від режисерів фільму «Месники: Завершення»

29 грудня 2020,  15:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярного науково-фантастичного серіалу «Дивні дива» Міллі Боббі Браун виконає головну роль в екранізації роману «The Electric State», яку знімуть брати-режисери Ентоні і Джо Руссо.

Події графічного роману «The Electric State» будуть розвиватися в альтернативному майбутньому і покажуть пригоди дівчинки-тінейджера (Браун), яка стикається з дивним, але милим роботом, і розуміє, що його послав до неї її зниклий брат. Вона вирушає разом з роботом на пошуки брата і розкриває по ходу свого квесту масштабну змову.

Сайт Deadline повідомляє, що робота над адаптацією «The Electric State» йде «швидкими темпами», але графік зйомок Браун в новому сезоні серіалу «Дивні дива» й плани братів Руссо приступити до зйомок шпигунського трилера «The Gray Man» з Раяном Гослінгом і Крісом Евансом наступного місяця натякають на те, що зйомки їхньої спільної фантастики, якщо пощастить, почнуться наприкінці 2021 року. Або на початку 2022-го.

Брати Руссо стали всесвітньо відомими, знімаючи блокбастери для Marvel Studios. Вони є режисерами хітових супергеройських фільмів «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення», останній з яких в минулому році став найприбутковішим фільмом в історії кіно.

В цьому році Браун виконала головну роль в детективному фільмі «Енола Холмс», який вийшов восени на стримінговій платформі Netflix, а в майбутньому вона зіграє в науковій фантастиці «Годзілла проти Конга».

2555 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: