Дивіться український трейлер фантастичного фільму «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія»

7 грудня 2023,  19:24 | Новини фільмів

Легендарні доісторичні монстри повертаються! Студія Warner Bros. Pictures нарешті представила офіційний трейлер пригодницького екшену «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія», який є одним з найбільш очікуваних фільмів 2024 року.

Разом з трейлером було розкрито офіційний синопсис блокбастера:

Епічна битва триває! Кінематографічний Монстерверс від Legendary Pictures розказує про події після вибухового протистояння у стрічці «Ґодзілла проти Конґа». Цього разу нова небачена сила протистоїть могутньому Конґу та безстрашному Ґодзіллі і загрожує їхньому існуванню та…існуванню світу. «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія» заглибиться в історію походження цих Титанів, таємниці Острова Черепа, а також міфічну битву, яка допомогла створити цих неймовірних істот і повʼязала їх навіки із людством.

Ключові ролі у новій частині цієї культової науково-фантастичної франшизи зіграють Ребекка ГоллҐодзілла проти Конґа», «Залізна людина 3»), Ден СтівенсКрасуня і чудовисько», «Легіон») та Браян Тайрі ГенріҐодзілла проти Конґа», «Вічні»).

Нова пригода Ґодзілли та Конґа увірветься у кінотеатри 11 квітня 2024 року. Режисером блокбастера виступає Адам Вінгард, який зняв попередню частину франшизи «Ґодзілла проти Конґа».

796 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: