Залізна людина 3 (2013)Iron Man Three

Залізна людина 3
Трейлер Залізна людина 3
100%
4
0%
0

Прем'єра в Україні 2 травня 2013

«Герой буде переможений»

Вірус «Екстреміс», розроблений військовими за допомогою нанотехнологій, повинен був допомогти солдатам регенеруватися після поранень. Однак вірус викрадають терористи і вводять собі. Щоб справитися з екстремістами, Старк вводить собі модифіковану версію вірусу, після чого костюм Залізної людини стає частиною його самого.

Жанри: бойовик, пригоди, фантастика
Вікові обмеження: в Україні 12+
Бюджет: $200 000 000
Формат: IMAX 3D
Тривалість: 2 г. 11 хв.
Країни: Китай, США
Світова прем'єра: 12 квітня 2013

Чи знаєте ви?

Железный Человек создан Стэном Ли, Ларри Либиром, Доном Хеком и Джеком Кирби в 1963 году в комиксе Tales of Suspense, # 39.

Рецензія на фільм «Залізна людина 3»
Польоти уві сні та наяву

5 травня 2013,  22:02 | Рецензії | Автор: redder

Після довгого неробства дядько Реддер знову в справі ... І хоча неробством минулий місяць назвати може тільки ніколи не знав мене людина, друга частина гіперстіха відображає реальність на повні сто відсотків. Бо вчора, підчепивши особистим прикладом групу осіб кількістю не менше трьох, попрямував в кіно на фільм "Залізна людина 3". У групі складалися: камрад Leon'ич, виплеканий аристократ у синьому мундирі з галунами; камрадесса Ілона з пляшечкою Nestea; Машунька з відром попкорну - ну і я, ясна річ, керівне і спрямовує початок. У рюкзаку таємно протягнув два бутерброди з ковбасою і пиріжок з абрикосами.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Залізна людина 3». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про фільм «Залізна людина 3»

Димон

13 серпня 2013, 22:43

Как для комиксной экранизации фильм очень даже неплохой. Игра Роберта как всегда на высоте(да и других актеров). Много спецэффектов, железа и прочее, но первый фильм, наверное, самый лучший(хоть и самый простенький), ведь с него все начиналось... 

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Залізна людина 3, фільм 2013
Українська прем'єра 02.05.2013
Жанри: бойовик, пригоди, фантастика
Китай, США