Адам ВінгардAdam Wingard

50%
0
50%
0

Фільмографія Адама Вінгарда

Ґодзілла проти Конґа (2021) ... режисер
The Horror of Isolation (2017) ... актор
Відьма з Блер: Нова глава (2016) ... режисер, продюсер (сопродюсер), композитор
Ізгой (2016) ... режисер, продюсер (руководитель консультант)
The Well (2014) ... Compound Soldier, монтажер
Гість (2013) ... режисер
Відео з участю Адама Вінгарда
Зображення Адама Вінгарда

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Адама Вінгарда. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Адама Вінгарда

Написати коментар...
Написати коментар...