Ніколь Кідман виконала головну тему свого нового серіалу «Відіграти назад»

5 листопада 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці жовтня на американському каналі HBO відбулася прем'єра нового драматичного телесеріалу «Відіграти назад» («The Undoing»), в якому головну роль зіграла лауреатка премії «Оскар» Ніколь Кідман. Вона ж виконала і його головну тему, що звучить під час вступних титрів.

Канал HBO поділився у мережі відео, де Кідман співає пісню «Dream a Little Dream of Me», а на його початку актриса розповіла, яким чином режисерка серіалу «Відіграти назад» Сюзанна Бір вмовила її заспівати знову:

Приблизно за місяць до того, як ми збираємось переходити до монтажу, Сюзанна Бір дзвонить мені і каже: «У мене виникла ідея, я хочу, щоб ти записала пісню для вступних титрів». Я відповідаю: «Точно ні», а потім вона сказала: «Ти повинна», і я кажу: «Гаразд».

Кідман прославилася на весь світ і отримала свою першу номінацію на «Оскар» завдяки драматичному мюзиклу «Мулен Руж», де вона підкорила глядачів та кіноакадеміків своїм ніжним голосом. Так що всі шанувальники актриси напевно зрадіють, почувши, що в титрах серіалу «Відіграти назад» звучить пісня «Dream a Little Dream of Me» в її зворушливому виконанні.

У минулому році Кідман можна було побачити в 2 сезоні хітового серіалу «Велика маленька брехня», екранізації бестселера Донни Тарт «Щиголь» та оскароносній стрічці «Сенсація». А у грудні на платформі Netflix відбудеться прем'єра мюзиклу Раяна Мерфі «Випускний», де Кідман заспіває разом з Меріл Стріп.

Нова серія серіалу «Відіграти назад», де компанію Кідман у кадрі складає Г'ю Грант, вийде на екрани 9 листопада за українським часом.

1504 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: