Х'ю ГрантHugh Grant

Х'ю Грант / Hugh Grant
Повне ім'я: Hugh John Mungo Grant
Народився 9 вересня 1960
Зріст: 180 см
75%
3
25%
1

Фільмографія Х'ю Гранта

2020, тобі кінець! (2020) ... актор
Відіграти назад (2020) ... Jonathan Fraser
Джентльмени (2019) ... Fletcher
Дуже англійський скандал (2018) ... Jeremy Thorpe
Пригоди Паддінгтона 2 (2017) ... Phoenix Buchanan
День червоних носів (2017) ... актор
Florence Foster Jenkins: Behind the Scenes (2016) ... Self
Флоренс Фостер Дженкінс (2016) ... St Clair Bayfield
Агенти U.N.C.L.E. (2015) ... Alexander Waverly
Виправлений варіант (2014) ... Keith Michaels

Біографія Х'ю Гранта

Хью Джон Мунго Грант народився в Лондоні. Будучи студентом Оксфордського університету, почав грати в трупі коміків «Жартівники з Норфолка». В 1982 році Хью вперше з'явився на великому екрані у фільмі «Привілейований».

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Х'ю Гранта. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Х'ю Гранта

Написати коментар...
Написати коментар...