Вийшов український трейлер чорної комедії «Сховай бабусю у холодильнику»

19 жовтня 2020,  13:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Що б ви зробили, якби ваша бабуся, на пенсію якої ви живете, раптово померла? Головна героїня італійської комедії «Сховай бабусю у холодильнику», яка наповнена чорним гумором і коханням по-італійськи, наважується в такій ситуації на дуже відчайдушний план (див. назву).

Фільм «Сховай бабусю у холодильнику», як би дивно не звучав його сюжет, ґрунтується на реальних подіях. У талановитої художниці Клаудії є маленька фірма з реставрації, яку наймає уряд, щоб вона відреставрувала шедевр світового мистецтва, але після їй не платять ані копійки. Жінка змушена жити на пенсію своєї бабусі, і коли старенька помирає, вона разом зі своїми винахідливими подругами вирішує заховати бабусю в холодильник, поки їй не заплатять за ту картину. Але план ускладнюється, коли на її порозі з'являється непідкупний поліцейський Сімоне... і починає до неї залицятися.

Відчайдушну Клаудію грає актриса Міріам Леоне, а роль непідкупного Сімоне виконує Фабіо Де Луїджі. Компанію їм в кадрі складають Люсія Оконе, Маріна Рокко, Франческо Ді Ліва, Сьюзі Лауде і Карло Лука Де Руджієрі.

В Італії цей фільм став справжнім хітом і був показаний на 16 кінофестивалях.

Прем'єра комедії «Сховай бабусю у холодильнику», яку зняли режисери Джанкарло Фонтана і Джузеппе Стазі, на екранах кінотеатрів відбудеться 5 листопада.

2908 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: