Барбара БушеBarbara Bouchet

Барбара Буше / Barbara Bouchet
Народилася 15 серпня 1943
50%
0
50%
0

Фільмографія

Tolo Tolo (2020) ... Signora Inge
Calibro 9 (2020) ... актриса
Сховай бабусю у холодильнику (2018) ... Nonna Birgit
У пошуках Фелліні (2017) ... ведущая
Ізі (2017) ... Delia
Cooking Cats (2015) ... Barbara
Darkside Witches (2015) ... Sibilla
Madame & Monsieur (2015) ... Madame
Come un morto ad Acapulco (2014) ... Donna
Colorshopping Vol. 2 (2011) ... Self
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...
*}