Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Карло Лука Де РуджиериCarlo Luca De Ruggieri

50%
0
50%
0

Фільмографія

Figli (2020) ... актор
Imma Tataranni sostituto procuratore (2019) ... Dott. Taccardi
Виверт-22 (2019) ... Other Rome Waiter
Сховай бабусю у холодильнику (2018) ... Palumbo
Il Nido (2017) ... Fabio
Прогулянка Римом (2017) ... Edicolante
Дозволь піти (2017) ... Pavido
Клас Z (2017) ... актор
Insetti (2017) ... Attila
Xz3 (2016) ... Xz3
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...