Фабіо Де ЛуїджіFabio De Luigi

Фабіо Де Луїджі / Fabio De Luigi
Народився 11 жовтня 1967; Сантарканджело ді Романья, Емілія-Романья, Італія
Зріст: 180 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Фабіо Де Луїджі

10 giorni con Babbo Natale (2020) ... Carlo
E noi rimanemmo solo a guardare (2020) ... актор
10 giorni senza mamma (2019) ... Carlo
Ti presento Sofia (2018) ... Gabriele
Сховай бабусю у холодильнику (2018) ... Simone
Super vacanze di Natale (2017) ... актор
Проблема з кармою (2017) ... Giacomo
Tiramisù (2016) ... актор, режисер, сценарист
Відео з участю Фабіо Де Луїджі
Зображення Фабіо Де Луїджі

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Фабіо Де Луїджі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Фабіо Де Луїджі

Написати коментар...
Написати коментар...