«Вічні»: кого зіграє Кіт Герінгтон в новому супергеройському фільмі від Marvel?

5 лютого 2020,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фентезійного серіалу «Гра престолів» Кіт Герінгтон знову візьме до рук меча в супергеройському екшені від Marvel Studios «Вічні».

У фільмі «Вічні», який представить світові нову команду безсмертних супергероїв, Герінгтон втілить персонажа на ім'я Дейн Вітман, який також відомий як Чорний лицар. Хто ж він такий?

Вперше супергерой Чорний лицар дебютував в коміксах Marvel в 47-му випуску «Месників», який вийшов у грудні 1967 року.

Дейн є першокласним мечником і вершником, сильним стратегом і тактиком, відмінно б'ється в рукопашному бою, володіє чарівними артефактами Меч світла та Щит ночі і носить містичні обладунки, які є дуже легкими, але в той же час відмінно захищають його від будь-якої зброї ворога.

У «Грі престолів» герою Герінгтона Джону Сноу неодноразово доводилося виходити з мечем на поле бою, так що для актора це не буде новинкою.

В майбутньому супергеройському фільмі від Marvel Герінгтон возз'єднається зі своїм екранним братом Річардом Медденом, який втілить лідера Вічних Ікаріса. Сподіваємося, що у них буде хоча б кілька спільних сцен.

Компанію акторам серіалу «Гра престолів» в кадрі складуть Анджеліна Джолі (Тена), Сальма Гайєк (Аджак), Кумейл Нанджіані (Кінго), Джемма Чан (Серсі), Баррі Кеоган (Друіг), Браян Тайрі Генрі (Фастос), Ма Дон-сок (Гільгамеш) і Лорен Рідлофф (Маккарі).

В український прокат фільм «Вічні» вийде восени, 5 листопада.

14394 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: