«Маленькі жінки»: приголомшлива промова Сірши Ронан та розмови про «Оскар»

6 грудня 2019,  17:56 | Новини фільмів

Сірша Ронан може нарешті отримати в наступному році «Оскар», і новий фрагмент драматичного фільму «Маленькі жінки» показує, за що саме. Дивитися обов'язково.

Кіноадаптація романа Луїзи Мей Олкотт «Маленькі жінки» слідує за чотирма талановитими і невгамовними сестрами Марч Джо (Сірша Ронан), Мег (Емма Вотсон), Емі (Флоренс П'ю) та Бет (Елайза Сканлен), кожна з яких бореться за своє щастя і можливість себе реалізувати.

Джо хоче стати письменницею і не поспішає заміж, чим викликає здивування та несхвалення у жителів свого містечка, але вона не має наміру відступатися від своєї мрії, хоча іноді ця боротьба здається їй непосильною.

У новому фрагменті Джо, відчуваючи себе самотньою в цьому протистоянні з навколишнім світом, висловлює своїй мамі все, що вона думає про роль жінки в суспільстві і її призначення, яке виходить далеко за рамки заміжжя:

Я знаю, що у жінок є розум і у них є душі, а не тільки серця. І у них є амбіції і у них є талант, а не тільки краса. І мені набридло, що люди кажуть, що жінки створені виключно для кохання. Мені так це набридло. І мені так самотньо!

Роль її мами виконує актриса Лора Дерн, а тітоньку сестер зіграє Меріл Стріп.

В український прокат драма «Маленькі жінки», режисеркою та сценаристкою якої виступає Грета Гервіг, вийде 30 січня.

4373 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: