Сірша РонанSaoirse Ronan

Сірша Ронан / Saoirse Ronan
Повне ім'я: Saoirse Úna Ronan
Народилася 12 квітня 1994; Нью-Йорк, США
Зріст: 168 см
75%
3
25%
1

Фільмографія Сірши Ронан

Маленькі жінки (2019) ... Jo March
Марія – королева Шотландії (2018) ... Mary Stuart
Чайка (2018) ... Nina
На березі (2017) ... Florence Ponting
Леді Берд (2017) ... Christine «Lady Bird» McPherson
З любов'ю, Вінсент (2017) ... Marguerite Gachet
Ed Sheeran: Galway Girl (2017) ... Girl
Brooklyn: Deleted Scenes (2016) ... Eilis
Бруклін (2015) ... Eilis
Стокгольм, Пенсильванія (2015) ... Leia Dargon

Біографія Сірши Ронан

Сірша Ронан, актриса-вундеркінд, одна з наймолодших і обдарованих «зірочок» Голлівуду, з'явилася на світ в Нью-Йорку 12 квітня 1994 року, в родині акторів Моніки і Пола Ронан.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сірши Ронан. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сірши Ронан

Написати коментар...
Написати коментар...