Перший погляд на Скарлетт Йоханссон і Тайку Вайтіті в «Кролику Джоджо»

10 липня 2018,  03:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скарлетт Йоханссон вечеряє з Адольфом Гітлером на першому кадрі історичної драми «Кролик Джоджо».

Кінокартина «Кролик Джоджо» буде сатирою, чиї події розгортаються під час Другої світової війни. Вона розповість про 10-річного німецького хлопчика Джоджо, над яким насміхаються його однолітки і якого не розуміє його мати. Намагаючись знайти своє місце в нацистському режимі Третього рейху, що зміцнюється, він придумує собі вигаданого друга, який йому допомагає і дає поради. І зовні дуже схожий на Адольфа Гітлера.

Головну роль в цій історії виконує Роман Гріффін Девіс, його мати Розі грає Скарлетт Йоханссон, а вигаданого Гітлера — Тайка Вайтіті, який також є сценаристом і режисером фільму.

Перший кадр показує, як вони втрьох, сміючись, вечеряють вдома у Джоджо та Розі. Героїня Йоханссон посміхається на всі 32 зуба, не підозрюючи, що з нею та її сином за одним столом сидить фюрер. Сцена напевно була б менш життєрадісною, якби цей Гітлер був справжнім, адже Розі ховає вдома єврейську дівчинку.

На останньому фото режисер — вже без гриму і костюма зі свастикою — за допомогою відомого жесту демонструє, що він насправді думає про Гітлера.

Разом з ними в «Кролику Джоджо» зіграють Сем Роквелл, Ребел Вілсон, Алфі Аллен, Стівен Мерчант і Томасін МакКензі.

Вайтіті найбільш відомий завдяки торішньому супергеройскому екшену «Тор: Рагнарок». Він також є режисером таких популярних прикладів сучасного авторського кіно, як «Реальні упирі» і «Полювання на дикунів».

Дати прем'єри у «Кролика Джоджо» поки немає, але вона відбудеться або наприкінці 2018 року, або вже у 2019 році.

3238 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: