Що дивитися ввечері: на ICTV відбудеться прем'єра оскароносного фільму «Кролик Джоджо»

20 травня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні ввечері на українському каналі ICTV відбудеться телепрем'єра хітового фільму режисера Тайки Вайтіті «Кролик Джоджо», який на початку року отримав «Оскар» за свій сценарій.

Розширений синопсис сатиричної стрічки «Кролик Джоджо», де Вайтіті виступив не тільки сценаристом і режисером, а й зіграв роль Адольфа Гітлера:

Події розгортаються у Німеччині наприкінці Другої світової війни. Десятирічний хлопчик Йоганнес на прізвисько Джоджо живе з мамою. Старша сестра нещодавно померла, а батько пішов на фронт, і від нього давно немає ніяких новин. Йоганнес зростає у нацистському середовищі, тому найбільшою його мрією є стати охоронцем Гітлера. Він впевнено йде до своєї мети і наполегливо тренується у військовому таборі разом з іншими хлопчиками. Незважаючи на юний вік, Йоганнес доводиться бачити життя без прикрас. Такі реалії надають на нього вплив набагато більший, ніж будь-які агітаційні промови. Але найголовніше це уявний друг, який повсюди його супроводжує. І це неабихто, а сам Адольф Гітлер!

Джоджо втілив юний актор Роман Гріффін Девіс, який за свою гру був номінований на премію «Золотий глобус». Його маму Розі зіграла Скарлетт Йоханссон, чия гра була відзначена номінаціями на премії BAFTA та «Оскар».

Компанію їм в цій військовій сатирі на Третій Рейх складають Сем Роквелл, Ребел Вілсон, Томасін МакКензі, Алфі Аллен та Стівен Мерчант.

Щоб остаточно переконатися в тому, що стрічка Вайтіті варта вашої уваги, читайте нашу рецензію на фільм «Кролик Джоджо».

Його показ на каналі ICTV розпочнеться сьогодні о 22:25.

1911 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: