Режисер блокбастера «Тор: Рагнарок» Тайка Вайтіті зніме нові «Зоряні війни»

29 грудня 2020,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студії Disney та Lucasfilm запросили очолити новий спін-офф науково-фантастичної саги «Зоряні війни» режисера Тайку Вайтіті, який отримав на початку цього року свій перший (і навряд чи останній) «Оскар».

Поки про новий проект Тайки Вайтіті та Lucasfilm відомо дуже мало, але офіційний Twitter-акаунт франшизи «Зоряні війни» пише, що він вже знаходиться в розробці. Тобто до нього пишеться сценарій.

Оголошення супроводжувала фраза «Приготуйтеся до незабутньої поїздки!», так що нас безумовно чекає захоплююча подорож по далекій-далекій галактиці, наповнене різними пригодами.

На початку 2020 року Вайтіті отримав «Оскар» за сценарій до фільму «Кролик Джоджо», а зараз він готується до зйомок Супергеройське екшену «Тор: Любов і грім», продовження блокбастера «Тор: Рагнарок».

Для Вайтіті цей проект буде не першою подорожжю в світ джедаїв він вже працював над хітовим серіалом «Мандалорець», де також зіграв дроїда IG-11.

Тим часом студія Lucasfilm готує ще один спін-офф саги під назвою «Star Wars: Rogue Squadron», який зніме режисерка блокбастерів «Диво-жінка» і «Диво-жінка 1984» Петті Дженкінс.

2828 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: