Енканто: Світ магії (2021) мультфільмEncanto

Трейлер Енканто: Світ магії
100%
3
0%
0

Прем'єра в Україні 25 листопада 2021

«У цій родині всі унікальні... Окрім Мірабель»

Історія про незвичайну родину Мадриґаль. Вони живуть у чарівному будиночку, захованому в горах Колумбії, у жвавому містечку під назвою Енканто. Магія Енканто благословила кожну дитину в родині унікальним подарунком: від суперсили до дару зцілення. Кожну дитину…окрім Мірабель. Однак, коли дівчина з’ясовує, що магії Енканто загрожує небезпека, Мірабель вирішує, що саме вона, єдина звичайна дитина родини Мадриґаль, має стати останньою надією на порятунок містечка.

Жанри: комедія, мультфільм, мюзикл, сімейний, фентезі
Вікові обмеження: в Україні 0+
Тривалість: 1 г. 42 хв.
Країни: США, Колумбія
Світова прем'єра: 3 листопада 2021

Чи знаєте ви?

«Енканто» – це термін, який іноді використовують для позначення місця магії та підвищеної духовності, де можуть відбуватися чарівні чи незвичайні речі. Це місце чудової природи, де краєвид наповнений чарівними здібностями.

Рецензія на мультфільм «Енканто: Світ магії»
Діснеївське свято з колумбійською душею

21 грудня 2021,  21:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Студію Disney в останні роки неодноразово звинувачують у відсутності нових ідей, враховуючи її активне виробництво нескінченних сиквелів успішних франшиз, а також рімейків та приквелів культових мультфільмів, але це не зовсім справедливо, адже, по-перше, ті сиквели, рімейки та приквели найчастіше виходять просто відмінними, а, по-друге, студія активно втілює нові ідеї та історії у своїх анімаційних картинах. Залишивши класичні казки позаду (для рімейків), мультиплікатори Walt Disney Animation Studios вирішили відправити дітей та дорослих у подорожі різними країнами, надихаючись в останні роки культурами Полінезії, де ми нещодавно подорожували разом з Ваяною, Південною Азією, де відважна Рая зустріла останнього дракона, і, нарешті, Латинської Америки, а якщо конкретніше – Колумбії, де і відбуваються події нового мультфільму діснеївського «Енканто: Світ магії», наповненого добротою, яскравими фарбами, танцювальними піснями та сімейною магією.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Енканто: Світ магії». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про мультфільм «Енканто: Світ магії»

Написати коментар...
Написати коментар...

Енканто: Світ магії, мультфільм 2021
Українська прем'єра 25.11.2021
Жанри: комедія, мультфільм, мюзикл, сімейний, фентезі
США, Колумбія