Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Байрон ХовардByron Howard

Байрон Ховард / Byron Howard
Народився 30 листопада -1
50%
0
50%
0

Фільмографія

Енканто: Світ магії (2021) ... режисер, сценарист (история)
Крижане серце 2 (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
89-а церемонія вручення премії «Оскар» (2017) ... актор
Shakira: Try Everything (2016) ... режисер
Зоотрополіс (2016) ... Bucky Oryx-Antlerson, режисер, сценарист (рассказ)
Frenemies (2013) ... Tiana's Step Grandfather
Рапунцель: Щаслива назавжди (2012) ... Lantern Wrangler / Chef
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...