Новини про фільм (2021)

Рецензія на фільм «На висотах Нью-Йорка»
Музична ода маленьким мріям робітничого класу
1 серпня 2021,  08:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Згідно з офіційною статистикою, в Нью-Йорку зараз проживає десь 8,3 мільйона жителів, і це дуже різні люди з різних країн з усього світу, які або самі, або їхні батьки (або їхні бабусі з дідусями) вирушили в США в пошуках кращого життя для себе та своїх дітей. Вони важко працюють, щоб досягти своєї особистої «американської мрії», але при цьому не забувають про своє коріння і свої рідні країни, створюючи в Нью-Йорку свої ком'юніті, щоб підтримувати одне одного у великому й не завжди доброзичливому мегаполісі. Саме такі працьовиті люди і живуть в мікрорайоні під назвою Вашингтон-Гайтс, де існує ком'юніті латиноамериканців, для багатьох з яких батьківщиною є Кариби та Домініканська Республіка. І вони готові поділитися з вами своїми найпотаємнішими мріями...

Читати далі...
31 березня 2021,  22:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Березень порадував нас масою нових крутих трейлерів, серед яких виявилися трейлери до супергеройських екшенів «Загін самогубців: Місія навиліт» та «Ліга справедливості Зака Снайдера», фантастичних фільмів «Дорога хаосу» та «Покоління Вояджер», а також перший трейлер нового екшен-трилера Гая Річі «Гнів людський» з Джейсоном Стейтемом в головній ролі.

Читати далі...
16 березня 2021,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures вирішила привнести літо в наші будні, представивши другий трейлер запального мюзиклу «На висотах Нью-Йорка» («In the Heights»), творцем якого виступає зірка «Гамільтона» Лін-Мануель Міранда.

Читати далі...
26 травня 2020,  17:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після заяви Рубі Роуз про те, що вона прийняла рішення покинути серіал «Бетвумен», відомий діджитал-художник BossLogic запропонував на роль Кейт Кейн зірку ситкому «Бруклін 9-9» Стефані Беатріз.

Читати далі...
24 березня 2020,  23:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники Диво-жінки, тримайтеся. У зв'язку зі всесвітнім карантином прем'єра її другого сольника «Диво-жінка 1984», де в образі відважної амазонки повернеться Галь Гадот, переїхала на два місяці вперед.

Читати далі...
12 грудня 2019,  19:14 | Новини фільмів

Бродвейська зірка Лін-Мануель Міранда представляє сучасний мюзикл про велику мрію кожного з нас «На висотах Нью-Йорка».

Вашингтон-Гайтс запалює... Запах гарячої кави витає в повітрі біля станції метро «181-а вулиця», а калейдоскоп бажань єднає там гучних та дружніх жителів цього району Нью-Йорка. У цей вихор потрапляє і Уснаві (Ентоні Рамос), молодий, працьовитий та харизматичний власник невеликого магазинчика, який економить кожен зароблений нелегкою працею цент для втілення своєї мрії про краще життя.

Українська прем'єра фільму «На висотах Нью-Йорка» відбудеться влітку, 25 червня.