Кейсі ЛеммонсKasi Lemmons

Кейсі Леммонс / Kasi Lemmons
Народилася 24 лютого 1961
50%
0
50%
0

Фільмографія

Вітні. Я хочу танцювати з кимось (2022) ... режисер
Огонь в душе моей (2021) ... сценарист (либретто)
Мадам Сі Джей Вокер (2020) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Гаррієт Табмен (2019) ... режисер, сценарист
Beauty (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Люк Кейдж (2016) ... режисер
Killer Legends (2014) ... Bernadette «Bernie» Walsh
Чорне Різдво (2013) ... режисер
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...