Новини серіалів, в яких згадується Стівен Мойєр

20 лютого 2019,  17:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 16 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані», яка стане фінальною серією даного сезону.

Заключна серія сезону отримала назву «oMens» («Передвісники»). В ній лиходійка Ріва (Грейс Байєрс) готується втілити в життя свій план для «Внутрішнього кола», але не всі погоджуються її підтримати. Рід (Стівен Мойєр) намагається впоратися зі своїми силами, але сім'я розуміє, що без сироватки він незабаром втратить над ними контроль. Розчарований і підбиваємий Бенедиктом Раяном (Пітер Галлахер) Джейс (Кобі Белл) здійснює атаку на мутантів разом з Чистильниками, але для Джейса речі вже не є такими чорними чи білими, як раніше.

2 сезон «Обдарованих» завершиться 27 лютого за українським часом.

25 січня 2019,  01:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напружений промо-ролик 14 серії 2 сезону супергеройського серіалу про мутантів «Обдаровані» показує Блінк (Джеймі Чанг) в смертельній небезпеці.

Коли один з членів «Внутрішнього кола» зникає, Ріва (Грейс Байєрс) посилює охорону штаб-квартири, але незабаром розуміє, що її плани були розкриті. Прийшовши в лють, Ріва вдається до насильства. Кейтлін (Емі Акер) та Рід (Стівен Мойер) думають про те, щоб використати сировотку для зв'язування сил Лорен (Наталі Елін Лінд), сподіваючись, що вона допоможе дочці боротися з кошмарами про «Внутрішнє коло» та своїх предків. Морлоки і Чистильники стикаються віч-на-віч у битві двох крайніх ідеологій.

Серія «calaMity» («Лихо») вийде через два тижні, 6 лютого за українським часом.

5 січня 2019,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сили Лорен стають все більш небезпечними і руйнівними в 11 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Рід (Стівен Мойєр) тривожиться, коли Лорен (Наталі Елін Лінд) починає цікавитися своїми предками та їх жорстокими силами. Полярис (Емма Дюмон) починає переглядати свою віру у «Внутрішнє коло», коли дізнається минуле нових рекрутів Ріви (Грейс Байєрс). Тим часом Бенедикт Райан (Пітер Галлахер) продовжує підштовхувати Джейса (Кобі Белл) до дій за участю Чистильників. Затемнення (Шон Тіл) просить Блінк (Джеймі Чанг) відправитися до Морлоків у пошуках інформації про «Внутрішнє коло», а Буревісник (Блер Редфорд) отримує дзвінок від Еванджелін (Ерінн Рут).

Серія «meMento» («Сувенір»), режисером якої є Меггі КіліРівердейл», «Моторошні пригоди Сабріни»), вийде на екрани 9 січня за українським часом.

6 грудня 2018,  14:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Fox опублікував перший промо-ролик 10 серії 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Обдаровані», який повернеться на екрани в 2019 році.

Синопсис 10 серії поки недоступний, але промо-ролик показує, що сили Лорен (Наталі Елін Лінд) ростуть, і вона стає більш жорстокою, чим викликає сильну тривогу у Ріда (Стівен Мойєр) і Кейтлін (Емі Акер). Полярис (Емма Дюмон) розповідає Затемненню (Шон Тіл), що Ріва (Грейс Байєрс) планує знищити весь уряд, і Підпілля вирішує зупинити атаку. Тим часом Буревісник (Блер Редфорд) знаходиться в полоні у Джейса (Кобі Белл).

Наступна серія «Обдарованих» отримала назву «Enemy of My Enemy» («Ворог мого ворога») і прибуде на екрани 2 січня за українським часом.

28 листопада 2018,  22:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Три фракції зіткнуться в 9 серії 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Обдаровані», в промо-ролику якої є жарт про Людей Ікс

Напруга усередині організації «Внутрішнє коло» досягає нових висот, коли Енді (Персі Хайнс Вайт) стає на захист Ребекки (Анжеліка Бетт Фелліні) і виступає проти Ріви (Грейс Байєрс). Зробивши важливе відкриття про дослідження доктора Рісман (Кейт Бертон), Лорен (Наталі Елін Лінд) переконує своїх батьків Ріда (Стівен Мойєр) і Кейтлін (Емі Акер), що вони повинні щось зробити, щоб його знищити. Розчарований тим, що його не сприймають всерйоз, Джейс (Кобі Белл) починає будувати план з Чистильниками. Тим часом Підпілля продовжує рятувати мутантів, а у Блінк (Джеймі Чанг) та Буревісника (Блер Редфорд) виникають розбіжності.

Прем'єра серії «gaMe changer» («Зміна гри») відбудеться за українським часом через тиждень, 5 грудня.

8 листопада 2018,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Внутрішнє коло» перемагає Підпілля у їх власній грі в промо-ролику 7 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Ріва (Грейс Байєрс) розкриває свої плани щодо головної місії «Внутрішнього кола» для забезпечення необхідних коштів. Тим часом Підпілля мутантів має боротися з нестабільними силами Ріда (Стівен Мойєр), сподіваючись, що медична допомога від Кейтлін (Емі Акер) і Лорен (Наталі Елін Лінд) буде тримати їх руйнівний аспект під контролем. Джейс (Кобі Белл) знайомиться з Бенедиктом Райаном (Пітер Галлахер), публічною фігурою зі зв'язками, яка підтримує роботу Чистильників, але вони не можуть знайти спільну мову. Буревісник (Блер Редфорд) нарешті вирішує з'ясувати у Блінк (Джеймі Чанг) про її справи з Ургом після кілька тижнів напруги через їхню зустріч.

Серія отримала назву «no Mercy» («Ні милості»), її режисером виступає Ніна Лопес-Коррадо, а на екрани вона вийде 14 листопада за українським часом.

1 листопада 2018,  15:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мати бореться за свою дитину, а Підпілля — за виживання, в промо-ролику 6 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

«Внутрішнє коло» готується до секретного нападу, але Полярис (Емма Дюмон) не бажає брати в ньому участь, і Ріва (Грейс Байєрс) дає завдання Есме (Скайлер Семюелс) її переконати. Есме вирішує довіритися Поляріс і розповідає їй про своє тривожне минуле і тривожне минуле своїх сестер. Тим часом Буревісник (Блер Редфорд) тренує Ріда (Стівен Мойєр), щоб той навчився контролювати свої сили, а Чистильники нападають на Підпілля мутантів, поки ті намагаються врятувати групу бездомних мутантів.

Серія «iMprint» («Відбиток»), яку зняв Майкл Гоі, вийде на екрани 7 листопада за українським часом.

27 вересня 2018,  00:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ріва готується до війни у розширеному промо-ролику 2 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані», заснованого на коміксах Marvel.

Синопсис наступної серії повідомляє, що Буревісник (Блер Редфорд) сподівається на те, що адвокат-мутант, який привів його в Підпілля, допоможе йому знайти «Внутрішнє коло». Лорен (Наталі Елін Лінд) та Енді (Персі Хайнс Вайт) сниться один і той же сон. Рід (Стівен Мойєр) змушений зберігати секрет від групи, а Джейс (Кобі Белл) знову нападає на слід мутантів. Разом з цим промо показує, що Ріва (Грейс Байєрс) збирається почати революцію, щоб перетворити США на свою країну мутантів.

Серія «unMoored» («Відшвартування»), яку зняв режисер Стівен ДеПол, вийде на екрани 3 жовтня за українським часом.

25 вересня 2018,  22:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані», заснованого на коміксах Marvel про Людей Ікс, дивимося його епічний фінальний трейлер.

Трейлер показує, що в світі мутантів стався розкол, і вони розділилися на дві ворогуючі групи: Підпілля, куди входять Лорен Стракер (Наталі Елін Лінд), її батьки Кейтлін (Емі Акер) та Рід (Стівен Мойєр), а також супергерої Буревісник (Блер Редфорд), Блінк (Джеймі Чанг) і Затемнення (Шон Тіл); та «Внутрішнє коло», на стороні якого виступають Ендрю Стракер (Персі Хайнс Вайт), Полярис (Емма Дюмон), сестри Фрост (Скайлер Семюелс) і нова лиходійка Ріва (Грейс Байєрс). А на чиєму боці будете ви?

Перша серія 2 сезону «Обдарованих» вийде на американському телебаченні сьогодні, 25 вересня, а значить вже завтра ви зможете подивитися її в Інтернеті.

19 вересня 2018,  16:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брат і сестра опиняються по різні сторони конфлікту мутантів у новому промо-ролику 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Кейтлін (Емі Акер) говорить Ріду (Стівен Мойєр), що Ендрю (Персі Хайнс Вайт) забрали силою, але Лорен (Наталі Елін Лінд) заявляє, що він пішов по своїй волі. Після промо показує, як Лорен стикається з Ендрю на вулиці і намагається до нього достукатися, але все закінчується тим, що брат і сестра використовують свої сили один проти одного. Затемнення (Шон Тіл) возз'єднується з Полярис (Емма Дюмон) і каже їй, що любить її, але вона відповідає, що їх дочці потрібно щось більше, ніж просто любов. А в кінці відео Полярис та Ендрю стоять перед натовпом, що їм аплодує, разом з новою суперлиходійкою Рівою (Грейс Байєрс), яка обіцяє показати світанок нової епохи.

Дивіться також новий трейлер 2 сезону серіалу «Обдаровані», який представляє небезпечну організацію радикальних мутантів «Внутрішнє коло». Прем'єра сезону відбудеться на наступному тижні, 25 вересня.

12 вересня 2018,  01:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок компанія Marvel опублікувала в мережі новий трейлер 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані», який закликає боротися за Підпілля мутантів.

У нових серіях боротьба людей і мутантів розділяє Підпілля надвоє: Полярис (Емма Дюмон), яка готується народити дитину, і Ендрю Стракер (Персі Хайнс Вайт) переходять на бік сестер Фрост (Скайлер Семюелс) та нової могутньої суперлиходійки Ріви (Грейс Байєрс), яка очолила терористичну організацію «Внутрішнє коло», поки Буревісник (Блер Редфорд), Блінк (Джеймі Чанг) і Затемнення (Шон Тіл) разом з Лорен (Наталі Елін Лінд), Рідом (Стівен Мойєр) та Кейтлін (Емі Акер) продовжують рятувати мутантів, які переховуються від влади. А коли в місті виходить з-під контролю електрика, Затемнення одразу розуміє, що у Поляріс почалися пологи, і герої вирішують вирвати її з лап лиходійок і повернути додому.

«Обдаровані» повертаються на телеекрани 25 вересня.

16 серпня 2018,  23:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Обдаровані», заснованого на коміксах Marvel, пропонує обрати свою сторону.

У нових серіях мутанти, які живуть у світі, де на них полює уряд, опиняються по різні сторони, коли вагітна Поляріс (Емма Дюмон) і Ендрю Стракер (Персі Хайнс Вайт) об'єднуються з новою суперлиходійкою Рівою (Грейс Байєрс) і сестрами Фрост (Скайлер Семюелс). Ріва не вірить в мрію Людей Ікс, що люди і мутанти мають мирно жити пліч-о-пліч, і збирається змінити світ. Також відео показує, як Рід Стракер (Стівен Мойєр) виявляє в собі суперсили, а Затемнення (Шон Тіл) готовий піти на все, щоб побачитися з Поляріс і своєю дитиною.

Дивіться повноцінний трейлер 2 сезону «Обдаровані», представлений в липні на конвенції Comic-Con. Прем'єра нового сезону відбудеться 25 вересня.

24 липня 2018,  00:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майбутній сезон супергеройського серіалу про мутантів з коміксів Marvel «Обдаровані» отримав підзаголовок «Світанок ери мутантів» («Dawn of the Mutant Age»), повідомляє його перший трейлер.

Трейлер 2 сезону показує могутніх юних мутантів Лорен (Наталі Елін Лінд) і Ендрю Стракерів (Персі Хайнс Вайт) разом з батьками Рідом (Стівен Мойєр) і Кейтлін (Емі Екер) та мутантами з підпілля Буревісником (Блер Редфорд), Блінк (Джеймі Чанг) і Затемненням (Шон Тіл) по одну сторону конфлікту людей і мутантів, а Полярис (Емма Дюмон) разом з новою лиходійкою Рівою (Грейс Байєрс) — по іншу. Полярис готується привести на світ онука Магніто, і її пологи обіцяють стати найвибуховішою подією сезону.

Нові серії «Обдарованих» прибудуть на екрани цієї осені.

28 грудня 2017,  14:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Протистояння людей і мутантів зростає в 11 серії 1 сезону фантастичного серіалу «Обдаровані».

Разом новим промо-роликом канал Fox поділився і офіційним синопсисом серії, який повідомляє, що в штаб-квартирі мутантів загострюється атмосфера, оскільки ніхто не знає, кому він може довіряти. Боячись за безпеку своєї сім'ї, Рід (Стівен Мойер) переосмислює їх майбутнє в суспільстві інших мутантів. Тим часом, доктор Кемпбелл (Гаррет Діллахант) пропонує Джейсу (Кобі Белл) поліпшену програму, яка може змінити все.

Серія «3 X 1» вийде на екрани 2 січня за українським часом.