Оновлення, в яких згадується Стівен Мойєр

6 грудня 2017,  03:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 10 серії 1 сезону фантастичного серіалу «Обдаровані», останньої серії цього року.

Лорен (Наталі Елін Лінд) і Енді (Персі Хайнс Вайт), а також Блінк (Джеймі Чунг) і Мрійниця (Єлена Сатіне) опиняються замкнені в камерах Sentinel Service. Джейс (Кобі Белл) змушений віддати щось дуже цінне доктору Кемпбеллу (Гаррет Діллахант). Думки команди щодо їх наступного кроку розділяються, тому Рід (Стівен Мойер) та Кейтлін (Емі Акер) беруть справу в свої руки.

Серія «eXploited» («Експлуатовані») вийде на екрани 12 грудня за українським часом.

14 листопада 2017,  18:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Рід (Стівен Мойер) дізнається таємницю про свою сім'ю в 8 серії 1 сезону фантастичного серіалу «Обдаровані».

Група мутантів зіткнеться з новою загрозою, коли вони зрозуміють, що новий утікач є шпигуном, який працює на Sentinel Services. В цей час Рід відправляється до свого відстороненого батька, який розповідає, що його батько зі своєю сестрою володіли тими ж здібностями, що і Лорен (Наталі Елін Лінд) з Енді (Персі Хайнс Вайт), і що вони є більш могутніми, ніж Рід може собі уявити.

Серія «threat of eXtinction» («Загроза вимирання») вийде на екрани 21 листопада за українським часом.

8 листопада 2017,  12:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Людей Ікс більше немає, і тепер доля мутантів залежить від цих героїв, заявляє промо-ролик 7 серії 1 сезону серіалу «Обдаровані».

Повертається колишня дівчина Затемнення (Шон Тіл); Рід (Стівен Мойєр) і Сейдж (Хейлі Ловітт) знаходять тривожну інформацію про нового друга Лорен (Наталі Елін Лінд) — Веса (Денні Рамірес), який з'явився в минулій серії, і це призводить до конфлікту між Рідом і Лорен; Буревісник (Блер Редфорд) допомагає Блінк (Джеймі Чунг) відкритися й розповісти про своє минуле; Джейс (Кобі Белл) стверджує спеціальну програму спостереження.

Серія «eXtreme measures» («Крайні заходи») вийде на екрани 14 листопада за українським часом.

22 липня 2017,  20:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер майбутнього фантастичного серіалу про Людей Ікс «Обдаровані», представлений учора на Comic-Con, знайомить нас ближче з сім'єю ловця мутантів Ріда Штрукера (Стівен Мойер), у дітей якого проявляються надздібності. Разом з дружиною Кейт (Емі Акер), сином Енді (Персі Гайнс Вайт) й донькою Лорен (Наталі Елін Лінд) він намагається втікти від інших ловців, знаходячи допомогу в особі мутантів Буревісника (Блер Редфорд), Блінк (Джеймі Чунг), Поларіс (Емма Дюмон) і Затемнення (Шон Тіл).

Прем'єра 1 сезону серіалу від творця франшизи «Люди Ікс» Брайана Сінгера відбудеться 2 жовтня.

15 травня 2017,  20:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець «Людей Ікс» Брайан Сінгер планував-планував свій серіал про мутантів, і ось без зайвої метушні та інтриг до його 1 сезону відразу вийшов повноцінний трейлер. Називається він «Обдаровані» й розповість про сім'ю копа, який ловить мутантів. Але раптом його діти і самі виявляються з суперздатностями, тому він змушений переховуватися разом з ними.

У серіалі зіграють Стівен МойерСправжня кров»), Емі АкерАнгел»), Джемі ЧунгГотем») і Блер РедфордБеверлі-Хіллз 90210: Нове покоління»).