Оновлення, в яких згадується Джудд Апатоу

12 вересня 2017,  19:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія A24 вирішила підняти нам сьогодні настрій новим трейлером драматичної комедії «Горе-творець», яка розповість про зйомки «найгіршого фільму всіх часів» — «Кімнати» Томмі Вайсо. В образі Вайсо на екрані з'являється Джеймс Франко, його брат Дейв Франко грає Грега Сестеро, а також в цьому божевіллі візьмуть участь Елісон Брі, Сет Роген, Джудд Апатоу, Мелані Гріффіт, Зак Ефрон та Брайан Кренстон.

У світовий прокат фільм, режисером якого став старший Франко, вийде у грудні. Дуже сподіваємося, що він добереться до українських кінотеатрів.

3 липня 2017,  19:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося зворушливий трейлер романтичної комедії «Любов – хвороба», в якій зірка «Кремнієвої долини» Кумейл Нанджіані та зірка «Рубі Спаркс» Зої Казан втілюють закохану пару, чиї культурні відмінності виступають на передній план, коли в їхні стосунки починають втручатися їх сім'ї. Нанджіані також являється одним зі сценаристів цієї картини, заснованої на його любовній історії зі сценаристкою Емілі В. Гордон. А продюсує «Любов – хвороба» Джудд Апатоу.

Створенням фільму, який називають відродженням жанру мелодрами і навіть претендентом на «Оскар», займалися компанії Amazon Studios та Lionsgate, остання з яких подарувала нам «Ла-Ла Ленд».