Статті, в яких згадується Джудд Апатоу

1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
9 серпня 2015,  03:02 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Жодному сучасному кінорежисеру не вдавалося показати історію життєвого досвіду людини з такого комедійного ракурсу, як це робить ДЖУД АППАТОУ. Такі його режисерські шедеври,  як «Трішки вагітна» та «Сорокарічний та незайманий», та ті які він продюсував, «Суперперці» та «Подружки нареченої», об’єднує чесний, безстрашний та комічний погляд на те, як складно зростати в сучасному світі.

Аппатоу ввів зовсім нові комедійні голоси до мейнстріму, починаючи Сетом Рогеном, і закнчуючи Ліною Данем, окрім багатьох інших. Зараз, будучи режисером вже п’ятого художнього фільму, Аппатоу знову презентує образ нестандартної особистості  та малює портрет нової комедійної зірки у фільмі, сценарій якого написала та зіграла ЕМІ БЕТ ШУМЕР (ТВ шоу «Всередині Емі Шумер / TV’s Inside Amy Schumer»), про жінку, яка живе без вибачень, навіть в тих випадках, де варто було б це зробити.

Читати далі...