Піт ДоктерPete Docter

Піт Доктер / Pete Docter
Народився 10 серпня 1968
Зріст: 194 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Стихії (2023) ... продюсер
Тачки на дорозі (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Базз Рятівник (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист (персонажи)
Я – панда (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Untitled Pixar Animation Project (2021) ... режисер, сценарист
Лука (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Душа (2020) ... режисер, сценарист (рассказ)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...