Сон ГанSung Kang

Сон Ган / Sung Kang
Повне ім'я: Sung-Ho Kang
Народився 8 квітня 1972; Гейнсвілл, Джорджія, США
Зріст: 183 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Сона Гана

Форсаж X (2023) ... Han, Han
Обі-Ван Кенобі (2022) ... Fifth Brother, актор
Форсаж 9: Нестримна сага (2021) ... Han
Ми можемо стати героями (2020) ... Blinding Fast
Віскі Кавальє (2019) ... Daniel Lou
Приватний детектив Магнум (2018) ... Detective Tanaka
Party Boat (2017) ... Greg
Код 8 (2016) ... Police Officer
Відео з участю Сона Гана

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сона Гана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сона Гана

Написати коментар...
Написати коментар...