Новини, в яких згадується Бен Фостер

7 травня 2022,  16:24 | Новини фільмів

Нарешті дочекалися! Вже з наступного тижня до українських кінотеатрів повертаються прем'єри, в числі яких новий супергеройский фільм «Бетмен» з Робертом Паттінсоном та екшен-трилер «Швидка» від режисера Майкла Бея.

Читати далі...
1 жовтня 2018,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові дубльовані трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», супергеройського фільму «Темний фенікс» та драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», а також свіжі трейлери майбутніх українських картин «DZIDZIO Перший раз», «Донбас» і «11 дітей з Моршина».

Читати далі...
25 вересня 2018,  13:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер кримінальної драми «Галвестон», який заснований на романі творця «Справжнього детектива» Ніка Піццолатто.

Події фільму розгортаються навколо кілера Роя Кеді (Бен Фостер), який в 40 років дізнається, що у нього рак легенів. Але поки його не добив рак, у Роя є більш нагальні проблеми в особі його боса-бандита, який вирішив усунути його від бізнесу і з цього світу, підставивши його. Рой відправляється в біга і зустрічає неповнолітню повію Ракель Арсено (Ель Фаннінг), яка переконує його допомогти забрати її молодшу сестру Тіффані. З новою компанією Рой їде в своє рідне місто Галвестон, щоб помститися колишньому босові.

Світова прем'єра нової режисерської роботи Мелані Лоран відбулася на американському кінофестивалі South by Southwest в березні. В український прокат «Галвестон» вийде 22 листопада.

13 листопада 2017,  17:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер вестерна «Недруги», де головну роль виконує володар «Оскара» Крістіан Бейл.

Актор втілює легендарного армійського капітана Джозефа Дж. Блокера, який в 1892 році погоджується супроводжувати вождя шайєннів та його сім'ю в їх переході через небезпечні території. Головну жіночу роль у цій історії виконує номінантка на премію «Оскар» Розамунд Пайк. Компанію їй і Бейлу тут складають Бен Фостер, Джессі Племонс, Стівен Ленг, Тімоті Чаламет й Адам Біч.

У світовий прокат фільм Скотта Купера виходить в грудні. Поки невідомо, чи добереться він до українських кінотеатрів.

6 вересня 2017,  00:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Крістіан Бейл втілює легендарного армійського капітана в першому трейлері вестерна «Недруги». Події кінокартини відбуваються в 1892 році, коли капітан Джозеф Дж. Блокер відправляється в складну подорож по небезпечній території, щоб супроводити вождя племені шайєннів та його сім'ю назад на землі їх племені. Разом з Бейлом тут зіграють Розамунд Пайк, Бен Фостер, Стівен Ленг і Адам Біч.

Світова прем'єра нового фільму Скотта Купера, який раніше зняв Бейла в кримінальній драмі «З пекла», відбулася минулого тижня на кінофестивалі в Теллуриді.

11 жовтня 2016,  03:40 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Представляємо докладний прес-реліз про створення фільму «Інферно», який стартує цього тижня в кінотеатрах України:

Володар премії «Оскар» Рон Говард, який подарував людству блокбастери «Код да Вінчі» й «Ангели і Демони», представляє нову стрічку популярної франшизи за останнім бестселером Дена Брауна. Героєм фільму «Інферно» стає професор Роберт Ленгдон, роль якого знову зіграв Том Хенкс. У його руки потрапляють предмети, пов'язані з великим Данте. Ленгдон опиняється в італійській лікарні, де йому діагностують амнезію. Єдина надія професора відновити пам'ять - доктор Сієнна Брукс у виконанні Фелісіті Джонс. Ленгдон і Брукс мандрують Європою, намагаючись зупинити зловмисника і запобігти поширенню смертоносного вірусу, який може знищити половину населення Землі.

Читати далі...
12 квітня 2016,  11:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вслед за коллекцией персональных постеров с основными персонажами фэнтези «Варкрафт: Начало» было представлено еще двое его героев, которые родом из человеческого племени.

Читати далі...
31 березня 2016,  11:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Долгожданная экранизация популярной компьютерной игры «Варкрафт: Начало» обзавелась новыми постерами, демонстрирующими, как сталкиваются мир людей и мир орков.

Читати далі...
19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...
13 травня 2015,  00:56 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Почалися зйомки «Інферно» - нового фільму трилогії про пригоди професора Ленгдона від студії Columbia Pictures, дві перші частини якого зібрали у світовому прокаті більше $1.2 мільярдів. «Інферно» запланований до релізу в Україні 13 жовтня, 2016 року.

Оскароносний Том Хенкс повертається до ролі Роберта Ленгдона. До нього приєднується міжнародна зіркова когорта акторів: Фелісіті Джонс, Ірфан Хан, Омар Сі, Бен Фостер та Сідсе Бабет Кнудсен. Режисерське крісло посідає Рон Говард. Продюсери: Браян Грейзер та Рон Говард. Сценарій Девіда Коепа за сюжетом однойменного роману Дена Брауна. Виконавчі продюсери: Девід Хаусхолтер, Ден Браун, Анна Калп та Вільям М. Коннор.

«Інферно» продовжує розповідь про пригоди гарвардського професора симвології: Роберт Ленгдон прокидається в італійській лікарні з амнезією,  про нього пілкується доктор Сієна Брукс. Професор сподівається, що лікар допоможе йому відновити пам’ять, а також знайти та знешкодити божевільного, який збирається вивільнити чуму нового покоління, загадка якої криється у «Пеклі» Данте.

Режисер Говард говорить:

Я з нетерпінням чекав на початок зйомок третього фільму про Роберта Ленгдона. Глядачі з усього світу вже нагуляли добрячий апетит до пригод відомого професора, а «Інферно» містить стільки саспенсу та екшну, про скільки годі й мріяти.

Зйомки проходитимуть у таких містах, як Флоренція, Венеція та Будапешт. 

До закадрової команди фільму увійшли: оператор Сальваторе Тотіно, художник-постановник Пітер Венхем, редактори Ден Хенлі та Том Елкінс, а також дизайнер костюмів Джуліан Дей. 

8 листопада 2014,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора на конвенції «BlizzCon-2014» відбулася панель з творцями майбутнього пригодницько-фантастичного екшену «Варкрафт», де було розкрито основні персонажі фільму.

Зйомки нового спільного проекту кіностудій «Universal Pictures» і «Legendary», заснованого на серії популярних відео ігор, завершилися ще 23 травня цього року. Але тільки тепер стало відомо, хто з акторів, закріплених за фільмів, зіграє якого героя.

Бен Фостер втілить Медіва, одного з головних героїв. Роберта Казінскі буде складно дізнатися в гримі, адже він зіграє орка Оргріма. Домінік Купер стане королем Ллейном, Пола Петтон - полуорчіхою Гаронною, Кленсі Браун - Чорноруком Руйнівником, Тобі Кеббелл - Дуротаном, Бен Шнетцер - Кадгар, а Тревіс Фіммел - Лотаром.

Режисером кінокартини став англієць Дункан Джонс, володар нагороди «BAFTA» за свій дебютний фільм «Місяць 2112». Він сам грав в «Варкрафт» в юному віці, тому коли почув, що режисер Сем Реймі почав працювати над екранізацією, захотів стати її частиною. У 2012 році Реймі вибув з проекту, і через пару років Джонс його замінив.

«Варкрафт» Дункан Джонс описав так:

Це одночасно і «Аватар», і «Володар кілець».

Прем'єра «Варкрафта» призначена на весну 2016 року.

13 липня 2014,  21:44 | Статті | Автор: Андрей Головешко

По мотивам компьютерных игр было снято множество полноценных фильмов, но только единицы из них по-настоящему смогли раскрыть всю тему и весь сюжет той или иной игры, и не разочаровать преданных фанатов. Большинство экранизаций получаются провальными и сразу же после премьеры принимают в свой адрес массу критики от геймеров. Так было с ХитмэномМакс Пэйном и множеством других проектов. Но есть и яркий свет среди этой густой темноты. Несколько фильмов действительно оправдали ожидания фанатов и как минимум небыли освистаны. В этот список можно отнести экранизацию Принца ПерсииСайлент Хилла и даже недавно вышедшую Жажду скорости (Need for Speed). Но сейчас мы будет обсуждать еще не вышедшие фильмы по мотивам компьютерных игр. Если вы думаете что их не так много, вы очень заблуждаетесь, ведь только на данный момент известно о выходе более 30 фильмов. Мы постараемся разобрать самые основные и самые ожидаемые проекты, так что приступим:

Читати далі...