Тайріз ГібсонTyrese Gibson

Тайріз Гібсон / Tyrese Gibson
Народився 30 грудня 1978; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 181 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Тайріза Гібсона

Форсаж 10 (2023) ... Roman
Морбіус (2022) ... Agent Simon Stroud
Золото острова Гардіан (2021) ... Sheriff McCoy
Форсаж 9: Нестримна сага (2021) ... Roman
Різдвяні хроніки 2 (2020) ... Bob
Чорний і синій (2019) ... Milo «Mouse» Jackson
Форсаж 8 (2017) ... Roman
Зірка (2016) ... Pastor Harris
Шалений патруль 2 (2016) ... Mayfield
Tyrese Gibson: Shame (2015) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тайріза Гібсона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тайріза Гібсона

Написати коментар...
Написати коментар...