Сет МакФарлейнSeth MacFarlane

Сет МакФарлейн / Seth MacFarlane
Народився 26 жовтня 1973; Кент, Коннектикут, США
100%
1
0%
0

Фільмографія Сета МакФарлейна

A Fandemic: 50 Fans Celebrate 50 Years of Cinema (2021) ... сценарист (персонажи)
Книги крові (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Найгучніший голос (2019) ... Brian Lewis
Орвілл (2017) ... Capt. Ed Mercer, режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Удача Лохана (2017) ... Max Chilblain
Sing: The Sing Network (2017) ... Mike
Співай! (2016) ... Mike

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сета МакФарлейна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сета МакФарлейна

Написати коментар...
Написати коментар...