Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Пол ВерховенPaul Verhoeven

Пол Верховен / Paul Verhoeven
Родился 18 июля 1938; Амстердам, Нидерланды
Рост: 173 см
50%
0
50%
0

Фильмография Пола Верховена

Bel Ami (2022) ... режиссер
Искушение. Benedetta (2021) ... режиссер, сценарист
Я влюблен в Изабель Юппер (2017) ... Paul Verhoeven
Она (2016) ... режиссер
Rabbuni - Oder die Erben des Königs (2015) ... актер
Точная копия (2013) ... сценарист
Одураченный (2012) ... режиссер, сценарист
Total Recall: Restoration Comparison (2012) ... Self

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений Пола Верховена. но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение Пола Верховена

Написать комментарий...
Написать комментарий...