Оновлення, в яких згадується Деніел Редкліфф

16 травня 2019,  17:39 | Оновлення

Вийшов український трейлер мультфільму «Playmobil: Фільм» Ліно ДіСальво. Героїв озвучили Аня Тейлор-Джой, Деніел Редкліфф та Адам Ламберт.

Playmobil – це щось на зразок Lego, але німецького виробництва. За сюжетом фільму хлопчик Чарлі разом зі своєю сестрою Марлой потрапляє у чарівний всесвіт конструктора. Персонажів чекає захоплююча подорож та знайомства з різними харизматичними героями.

У прокат мультфільм «Playmobil: Фільм» вийде 5 вересня.

1 листопада 2017,  18:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент пригодницької кінокартини «Джунглі» показує, як Деніел Редкліфф і Алекс Расселл опиняються удвох на плоту посеред бурхливої гірської річки. Вони намагаються направити пліт веслами, але течія стає сильнішою й виносить їх на камінь посеред річки. Чи зможуть вони обидва вибратися звідти живими?

Більше 20 кадрів «Джунглі» ви знайдете в нашій галереї. В український прокат фільм Грега МакЛіна виходить завтра, 2 листопада.

30 жовтня 2017,  01:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Деніелом Редкліффом? Тоді дивимося перший фрагмент пригодницької драми «Джунглі», в якому його герой Йоссі Гінсберг, чиї мемуари лягли в основу фільму, готує й одночасно намагається переконати своїх друзів відправитися з ним в пригоду по диких місцях Болівії.

На вулиці він зустрів якогось мандрівника, який нібито дружить з аборигенами і знає місцеві джунглі, й персонаж Редкліффа миттєво загорівся бажанням піти з ним в похід. Але його друзі не поділяють цей ентузіазм та з підозрою ставляться до пропозиції незнайомця, що пізніше виявиться небезпідставним, адже він кине їх боротися за виживання в небезпечних джунглях.

Дивимося український трейлер «Джунглі». В український прокат фільм Грега МакЛіна виходить 2 листопада.

3 жовтня 2017,  22:17 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер пригодницького трилера «Джунглі», заснованому на реальній історії виживання і знятому за мемуарами-бестселера Йоссі Ґінсберґа.

Молодий хлопець Йоссі Ґінсберґ (Деніел Редкліф) залишає спокійне життя і вирушає на пошуки себе углиб Амазонських джунглів. Протягом року він подорожує второваними дорогами, поки разом з двома новими друзями не зустрічає таємничого Карла Рушпрехтера (Томас Кречман) і не їде з ним у найбільш незвідані куточки джунглів. Те, що починається як втілення мрії, уже невдовзі перетворюється на страшний тест на виживання, віру та стійкість духу.

У кінотеатрах України з 2 листопада.

9 вересня 2017,  00:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Заради головної ролі в пригодницькій драмі «Джунглі» Деніел Редкліфф був готовий піти на все, як показує її новий трейлер. Актор втілює хлопця, який відправляється в Болівію, щоб знайти себе, і там вирішує піти в дрімучі джунглі з малознайомим гідом. В результаті він залишається один на один з диким світом, бореться з голодом, холодом, зміями, комахами, підступним болотом та річкою з сильною течією. Помітно, що для цієї ролі Редкліфф дуже схуд.

У світовий прокат кінокартина Грега Макліна вийде 20 жовтня. Поки невідомо, чи доберуться «Джунглі» до українських кінотеатрів.

14 червня 2017,  23:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Деніел Редкліфф залишає своє життя й вирушає на пошуки себе в Болівію в першому трейлері пригодницької драми «Джунглі». Разом з новими друзями й випадковим гідом він вирішує сходити в похід в дрімучі джунглі, але коли гід виявляється шахраєм і кидає хлопців далеко від цивілізації, вони повинні відчайдушно боротися, щоб вижити й повернутися додому.

Режисером кінокартини виступає Грег МакЛін, який зняв минулорічний трилер «Експеримент „Офис“».

6 липня 2016,  14:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер трилера «Імперія» представляє Деніела Редкліффа в образі агента ФБР, якого впроваджують в суспільство ультраправих радикалів, щоб він зміг запобігти терористичній атаці.

У світовий прокат фільм вийде 19 серпня.

17 лютого 2016,  10:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Девять героев сиквела об изобретательных фокусниках-преступниках «Иллюзия обмана: Второй акт» красуются в зеркальной комнате на своих первых персональных постерах.

Читати далі...
24 вересня 2015,  21:07 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер до фільму «Віктор Франкенштейн», який вийде в кінотеатрах України і РФ з 3 грудня.

Джеймс МакЕвой у ролі Віктора Франкенштейна та Деніел Редкліфф у ролі Ігоря в унікальній небаченій екранізації класичного роману 19 століття Мері Шеллі. Очима Ігоря ми простежимо темну передісторію неврівноваженого юного асистента, його рятівну дружбу з молодим студентом-медиком Віктором Вон Франкенштейном і станемо свідками дивовижних подій, в результаті яких Франкенштейн став тією людиною – і тією легендою – яку ми знаємо сьогодні.